Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spin Takım İçin Öneri ?
Arkadaşlar surf takımdan sonra birde spin takım almak istiyorum.

Almayı düşündüğüm ekipman:
Kamış Tercihlerim:
Okuma V System Spin Kamış 2.40 mt 10-40 gr
OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
Okuma Safina-X 42727 spin kamış
Okuma Salina Seaspin 2.40 10-40gr

Makineler:
Okuma Safina Pro SPa-25 makine
Okuma Safina Pro SPa-40 makine

Fikirleriniz nedir acaba hangi ikisini almalıyım? Açıkçası ben v system istiyorum ama o bütçemi biraz sarsacak v system dışında üçünden birini alsam çokmu kötü olur.

Bu arada okuma marka dışında önerilerde bulunmazsanız sevinirim. Kamışta makinede okuma olmak zorunda. Alacağım yerden dolayı.
Bul
onur kardeşim sen aklına ve kesene göre hareket et okuma çok çok iyi bi marka tavsiye ederim. içimizde hem akarda hem denizde kullanan arkadaşlarımız var onlarıda bi dinle derim .Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Düşündüğün kamış ve makinalar at çek için uygun.Çok alternatifler var tabi.Burada marka sınırı olduğuna göre bu seçimler güzel bence.Şuna dikkat etmelisin.Makinanın hafif olanını seç.25 lik daha hafiftir ama misina sarımı az.Bunları düşünerek seçimini yap.Kamışta ise 2 metre yada max. 2.40 olsun.Ama atacağın rapalaları v.b düşünerek atarını ona göre seç.Haa bir de taşıma problemini de göz önüne al.İki parçalılarda bazen sorun olabiliyor.
Rastgele..Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
onur gün olur devran döner oturur bu karşılıklı bu muhabbeti yaparız.. hemen celallenme espirik yaptım say .Wink senin gibi bi kardeşi hele ki orda askerlik yapmış biri olarak seni kaybetmek istemeyiz . sen kafana göre takıl ilk msj yazdığım gibi
Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:onur gün olur devran döner oturur bu karşılıklı bu muhabbeti yaparız.. hemen celallenme espirik yaptım say .Wink senin gibi bi kardeşi hele ki orda askerlik yapmış biri olarak seni kaybetmek istemeyiz . sen kafana göre takıl ilk msj yazdığım gibi
Seerf

Tamamdır abicim çok teşekkürler. Benim daha sizlerden öğrenecek çok şeyim var . Benimde size karşı yanlışlarım olduysa çok özürdilerim. Tekrar beklerim güzel iskenderunumuza Seerf
Bul
akon yazdı:Tamamdır abicim çok teşekkürler. Benim daha sizlerden öğrenecek çok şeyim var . Benimde size karşı yanlışlarım olduysa çok özürdilerim. Tekrar beklerim güzel iskenderunumuza Seerf

işallah yarık kayanın orda .denizciler köyünde her gün dişardaydım .85 senesinde
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
bu arada eyvallah nihat76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:işallah yarık kayanın orda .denizciler köyünde her gün dişardaydım .85 senesinde

Şu anda Denizciler tarafında ki kışlanın karşısında baya bir balık tutan oluyor. Bana birazcık uzak kalıyor abi. Benim ev biliyorsan deniz alayı var iskenderunda onun karşı tarafında.
Bul
bilmemmi oraları her zaman tatbikat yapıyordu . onur burda sohbeti bitirelim çünkü burası konu açılan bi sayfa arkadaşlar buraya yorumlarını yazsın
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:bilmemmi oraları her zaman tatbikat yapıyordu . onur burda sohbeti bitirelim çünkü burası konu açılan bi sayfa arkadaşlar buraya yorumlarını yazsın

Tamamdır abi.
Okuma Salina Seaspin 2.40 10-40gr kamış ve Okuma Safina Pro SPa-40 makine nasıl bir set olur ki acaba.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz'da kıyıdan olabildiğince uzağa atmak için Oscar34 8 4,295 30-06-2012, 20:40
Son Yorum: YaKaMoZ
  takım tavsiyesi mawci 7 3,169 16-06-2011, 21:04
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi