Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aliağa,çakmaklı
Merhaba arkadaşlar geçen 2011 yılının son ayında işyerinden arkadaşlarla işçıkışı balığa gidelim dedik,sağolsun Bahriyeli İsmail abim bizleri kırmadı ve bize eşlik etti fakat hava 11 den sonra fırtınaya dönüştü elimiz boş döndük.Akşam eski foça liman denemelerimiz sonuç verdi ben pek istemesemde bolca isparoz tuttuk

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
sizde manisa grubu olarak bayağı iyisiniz Alkisgıpta ile bakıyorum sizin bu beraberliklerinizeSeerf 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sizde manisa grubu olarak bayağı iyisiniz Alkisgıpta ile bakıyorum sizin bu beraberliklerinizeSeerf 76

Teşekkürler Kamil abim sağolasın Manisaya yolun düşerse beklerim belki plan yapar balığa kaçarız Gulumse
Bul
lionast yazdı:Teşekkürler Kamil abim sağolasın Manisaya yolun düşerse beklerim belki plan yapar balığa kaçarız Gulumse

bir gün mutlaka hep beraber oluruz Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bir gün mutlaka hep beraber oluruz Smile

İnşallah abi
Bul
kafa dengi birkaç kişi balığa gitmek bile yetiyor insana,bazen balıklı bazen balıksız bu iş böyle cihan AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:kafa dengi birkaç kişi balığa gitmek bile yetiyor insana,bazen balıklı bazen balıksız bu iş böyle cihan AlkisSeerf

mutlaka Nihat abi deniz havası bile stresi azaltıyor balıkta olsa daha iyi olacaktı
Bul
Ah ah ben hep böyle imrenerek bakmak zorundamı kalacam bu resimlere ANTALYADA şöle kafa dengi arkadaşlarla bir organizasyon yapamadan ölüp gidecemSmile
Bul
eline sağlık cihancım.çok güzel bir gün olmuş dostlarla birlikte.balığa çok yaklaşmışsınız ama tam yer arkanızda kalmış.ismaille cihanın fotosunun tam arkası size göreymiş.hem rüzarı fazla almazdınız hemde balık alma şansınız yüksek olurdu.netse kısmet diyelim.teşekkürler.ekibe hürmetler.
Bul
Yakamoz yazdı:Ah ah ben hep böyle imrenerek bakmak zorundamı kalacam bu resimlere ANTALYADA şöle kafa dengi arkadaşlarla bir organizasyon yapamadan ölüp gidecemSmile

antalya-izmir tek vasıta değilmi muratcım.izin gününü bile değerlendirebilirsin.ha antalya ha izmir.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,040 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,635 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,204 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi