tam faceye bakıp dışarı çıkacaktım. face deki bir fransız balıkçı gurubunun paylaştığı fotoğrafları gördüm. aldım yapıştırdım buraya çok güzel yakalanmış görüntüler..eğer sakınca varsa adminler konuyu kaldırabilirler
Paylaşım için teşekkürler Hüseyin abim göllerde ördekleri,karabatakları yer derlerdi arkadaşlar ama kenardan güvercini alması sanki timsahın avlanması gibi olmuş güzel paylaşım teşekkürler.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
araphüso26 yazdı:tam faceye bakıp dışarı çıkacaktım. face deki bir fransız balıkçı gurubunun paylaştığı fotoğrafları gördüm. aldım yapıştırdım buraya çok güzel yakalanmış görüntüler..eğer sakınca varsa adminler konuyu kaldırabilirler
Tatlı sudakinleri bitirdiği yetmemiş bu görüntü ile karadakinlerede saldırmış Adaşım bilmem yanlışmı düşünüyorum bütün tatlı sularımızdaki yayınların neslini tüketmek gerekir diye düşünüyorum. Yanılıyorsam neden yanıldığımı izah edersen memnun olurum.
Lapsetur yazdı:Sakıncası var Hüseyin konuyu yanlış yere açmışsın
Oktay bey bu yazmış olduğunuz banamı Arap hüsoyamı bana ise ben adaşımın görüntüsünden algıladığımı ve yayın balığının tatlı sularımızdaki tahribatını yansıtmak amacıyla.Sadece ona hitab ederek alıntı yoluyla ilettim.Bir yanlış yaptım ise bu yanlışımın nedenini izah ederseniz memnun olurum . Teşekkürler.
hus213 yazdı:Oktay bey bu yazmış olduğunuz banamı Arap hüsoyamı bana ise ben adaşımın görüntüsünden algıladığımı ve yayın balığının tatlı sularımızdaki tahribatını yansıtmak amacıyla.Sadece ona hitab ederek alıntı yoluyla ilettim.Bir yanlış yaptım ise bu yanlışımın nedenini izah ederseniz memnun olurum . Teşekkürler.
hüseyin abi öyle olsa hüseyin diye hitap etmezdi hem konuyu açan sen değilsin üzerine alınmana gerek yok.