Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yayın balığının beslenmesi fotoğraflı :)
tam faceye bakıp dışarı çıkacaktım. face deki bir fransız balıkçı gurubunun paylaştığı fotoğrafları gördüm. aldım yapıştırdım buraya çok güzel yakalanmış görüntüler..eğer sakınca varsa adminler konuyu kaldırabilirlerSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
cok guzel kareler yakalamislar Huseyin...fransizda olsalarHadiordan
paylasim icin tesekkurler HuseyinAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Paylaşım için teşekkürler Hüseyin abim göllerde ördekleri,karabatakları yer derlerdi arkadaşlar ama kenardan güvercini alması sanki timsahın avlanması gibi olmuş güzel paylaşım teşekkürler.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
araphüso26 yazdı:tam faceye bakıp dışarı çıkacaktım. face deki bir fransız balıkçı gurubunun paylaştığı fotoğrafları gördüm. aldım yapıştırdım buraya çok güzel yakalanmış görüntüler..eğer sakınca varsa adminler konuyu kaldırabilirlerSiyirdim

Tatlı sudakinleri bitirdiği yetmemiş bu görüntü ile karadakinlerede saldırmış Adaşım bilmem yanlışmı düşünüyorum bütün tatlı sularımızdaki yayınların neslini tüketmek gerekir diye düşünüyorum. Yanılıyorsam neden yanıldığımı izah edersen memnun olurum.HadiordanHadiordanHadiordan
Bul
hüseyin kardeş paylaşım için teşekkürler , gerçekten çok ilginç
Bul
Sakıncası var Hüseyin konuyu yanlış yere açmışsın Bobo
Bul
Lapsetur yazdı:Sakıncası var Hüseyin konuyu yanlış yere açmışsın Bobo

Oktay bey bu yazmış olduğunuz banamı Arap hüsoyamı bana ise ben adaşımın görüntüsünden algıladığımı ve yayın balığının tatlı sularımızdaki tahribatını yansıtmak amacıyla.Sadece ona hitab ederek alıntı yoluyla ilettim.Bir yanlış yaptım ise bu yanlışımın nedenini izah ederseniz memnun olurum . Teşekkürler.
Bul
hus213 yazdı:Oktay bey bu yazmış olduğunuz banamı Arap hüsoyamı bana ise ben adaşımın görüntüsünden algıladığımı ve yayın balığının tatlı sularımızdaki tahribatını yansıtmak amacıyla.Sadece ona hitab ederek alıntı yoluyla ilettim.Bir yanlış yaptım ise bu yanlışımın nedenini izah ederseniz memnun olurum . Teşekkürler.

hüseyin abi öyle olsa hüseyin diye hitap etmezdi hem konuyu açan sen değilsin üzerine alınmana gerek yok.
Bul
arapım bizde olsa heralde resimle kimse uğraşmaz direk yayının kafasına kayayı atardık Gulumseenteresan görüntüler gerçekten.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arapım bizde olsa heralde resimle kimse uğraşmaz [COLOR="Blue"][SIZE="5"]direk yayının kafasına kayayı atardık[/SIZE][/COLOR] Gulumseenteresan görüntüler gerçekten.

galiba bizde de boyle olurduSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yayın avında nasibim... avcıhakan 3 1,255 26-09-2012, 12:19
Son Yorum: muratcoskun
  Uydu yayın frekansları değişiyor Lapsetur 24 4,150 29-10-2008, 17:55
Son Yorum: Köksal
  DÜLGER BALIĞININ ÖLÜMÜ GURHAN 11 3,152 06-08-2007, 20:54
Son Yorum: blue_zaire
  Dev yayın. Küçük_Balıkçı 13 3,284 23-03-2007, 00:57
Son Yorum: Boğaziçi
  2,5 metre yayın bekliyoruz :D GuRoL 6 2,551 19-04-2006, 17:07