14-01-2012, 17:53
geçen hafta maydonozdan aldığımız balıklardan sonra hepimizde bir dahaki avın daha iyi geçeceği düşüncesi hakimdi.herkes yokdan var edip dünü balık için araya sıkıştırdık.ben yine yollara düştüm hemen geçen haftanın tadı varya balığı bu sefer boğcaz diyordum.sabah ercan abi ve ertürk beni otobüs garından aldılar onlarda benim gibi düşünüyordu balık için hepimiz şartlanmışız kesin ya kesin balığı kıracaz.şekerimin mekana gidiyoruz kahvaltı yarı hazır
hemen hep birlikde tamamlayıp boyazlarlar boğazlanıp karnımızı doyurdukdan sonra hemen tekneyi suya atıp doğru geçen haftaki meraya hop oltalar suya yemimiz sardalya ve tavukgöğsü.4 olta direk aşağıya salındı bekliyoruz şimdi başlar birazdan başlar ama yok tık yok acaba yerdemi bir yanlışlık yaptık kerterizlere bakıyoruz az bir kayma var hop topu suya atıp çapayı topluyoruz ve yeniden kerteriz yapıyoruz tekrar çapa suya bırakılıyor. ardında oltalar suyla buluşuyor ve beklemeye başlıyoruz bekle,bekle,bekle allah allah yine bişi yok.yine çapa dışarı tekrar bir yer ayarı daha çapa yine suda tabi bizim oltalarda biz hala balık bekliyoruz ama nerde tık yok
artık başladı şuraya bakalım yok buraya bakalım yine bişi yok varda her çapa attığımız yerde bir balık var ikincisi kesinlikle yok.akşama kadar denizi taramakla geçti zamanımız sadece bir yerde izmarit bulduk allahhh tavalıkda olsa bulduk dedik siz düşünün halimizi izmarite bile sevindirik olduk akşama mezelim be ya oda olmasa iki ayaklı tavuğa talim onuda yemekden bıkmışız.en son yine iki yavalıkda olsa balık bulupda karaya çıktık artık herkesin bildiği akşam sefası için hazırlıklar başladı. balık yokdu ama yine güzel muhabbet vardı buda hepsine değiyordu. böyle birlikdelerin hepimiz için devamlı olması dileğiyle

06-FB-58