Yorumları: 4
Konuları: 2
İstanbul Galata'da yağmur kar ve kış demeden balık tutan insanları gördüğümde bir balık için değmez bu zahmete diye düşünen bu kardeşiniz artık 2 aylık bir amatör balıkçı ya da daha doğru bir tabirle balıkçı adayı....
2 ayda istavritten başka bir balık tutamadığımı itiraf etmekle beraber sitenizden çok yararlı bilgilere ulaştığımı ve bu bilgiler doğrultusunda istavritten başka balıkta tutabileceğimi düşünerek aranıza katıldığımı bilmenizi isterim.
Tüm balıkçı arkadaşlara, balık sevdalılarına merhaba, hepinize şimdiden rastgele...
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
hoşgeldin sefa getirdin Süleyman, emin ol yararını göreceksin buranın,ben üye olduğumda atlısu balığı avlardım,buda 2-3 çeşit olurdu en fazla,şimdi herşeyi deniyorum,ve herzaman yeni şeyler öğreniyorum burada..rastgele

Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Merhaba süleyman bey forum ailemize hoşgeldiniz.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Hoşgeldiniz bereketli avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yorumları: 47
Konuları: 3
Hoşgeldiniz, nice paylaşım ve muhabbetler diliyorum. Rastgele.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ailemize hoş geldiniz

keyifli paylaşımlar dilerim,
merak ettiğin konular arşivlerimizde fazlasıyla mevcutdur ancak takıldığın yerlerde soruların yanıtlanacaktır

rast gelsin...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
avukat yazdı:İstanbul Galata'da yağmur kar ve kış demeden balık tutan insanları gördüğümde bir balık için değmez bu zahmete diye düşünen bu kardeşiniz artık 2 aylık bir amatör balıkçı ya da daha doğru bir tabirle balıkçı adayı....
2 ayda istavritten başka bir balık tutamadığımı itiraf etmekle beraber sitenizden çok yararlı bilgilere ulaştığımı ve bu bilgiler doğrultusunda istavritten başka balıkta tutabileceğimi düşünerek aranıza katıldığımı bilmenizi isterim.
Tüm balıkçı arkadaşlara, balık sevdalılarına merhaba, hepinize şimdiden rastgele...
aramıza hoşgeldin süleyman,eğer istersen 1 sene içinde lüfer levrek bile tutabilir hale gelebilirsin,yeterki iste

rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hoş geldin ailemize süleyman

burda her türlü bilgi ve desteği bulacağından emin ol .çok geniş kapsamlı bir ansiklopedi gibiyiz

sanada bol balıklı avlar ve paylaşımlar dilerim.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Suleyman ailemize hosgeldin..

iyi paylasimlar..
..bu arada baligin kralini tutarsin...kesinlikle

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]