Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kısa Forum Tarihçesi :)
İlk sitemi 2000 Yılında www.balikavi.20m.com olarak açtım o zamanlar 2-3 tane balık sitesi vardı tabi bunların en gelişmişi Bilgehan abinindi kendisiyle mail yoluyla tanıştım. Sonra yeni siteler açılmaya başlandı ve benim siteden izinsiz bilgiler kullanıldı. Bunları tek tek tesbit ettim ve sonra kendileriylede tanıştım. O zamanlar domain alma server kiralama masraflı ve zahmetli bir işti. Bende fazla üzerine düşemedim ama içinde ya balık avı ile ilgili bir chat odası açmak yada bir forum açmak isteği vardı.

Ben 2003'de dijital uydu anteni almıştım bir yerden bu makinaların şifreli yayınları kırdığını öğrendi ve başladım araştırmaya karşıma bu konuyla ilgili forumlar çıktı. Bu forumlarda ki arkadaşlar başka forum açtılar bende tesadüfen o siteleri ziyaret ettim derken arkadaş olduk forum'u geliştirmeye başladık sonra bazı nedenlerden dolayı o forum'u kapatmak zorunda kaldır ve başka bir arkadaşa devrettik. Forum'u devralan kişide benim arkadaşımdı ve forum'un adını değitirerek Türkonline.tv yaptık.

Bu esnada bende ücretsiz forum programlarıyla denemeler yapıyordum 2004 senesinde ücretsiz bir domain'e blık avı forum açtım fakat yer ücretsiz olduğu için Google indexlememişti ve katılım azdı ve belli bir süre sonra o siteyi hacklediler.

Geçen yıl Mybbb yi keşfettim ve tüm isteklerime uygundu bende www.amatorbalikci.net domainini satın aldım zaten tüm tecrübelerden sonra server'I kendimiz kurmuştuk ve Google'a indexlettim siteyi ayrıca bildiğim tüm arama motorlarına kayıt oldum. Sonra www.balikavi.20m.com sitemden buraya link verdim.

Bu siteye ilk düşen Nihat oldu oradan çünki kendisi 2000 yılından bu yana o siteye resim göndermişti. Siteyi oluşturma aşamasında Türkonline daki arkadaşlardan çok destek aldım bunların başında Gürol ve Eaktuna gelmektedir. Sonradan Ruhan Özgen'e mail attım saolsun kendiside geldi üye oldu siteye kendiside ilk resim gönderenlerdendir.

Zamanla sitede üyelerimiz artmaya ve sıcak bir ortam oluşmaya başladı tabiki bu sıcak ortamın mimarileri sizlersiniz arkadaşlar. Sizlerin katkısı ve çabası sayesinde ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz.

Sevgilerimle
Bul
İlk kurduğum site halen burada mevcut belki daha önce ziyaret etmişsinizdir hatırlayabilirsiniz

www.amatorbalikci.net/ilk
Bul
bugün bu siteyi ne kadar çok seviyorsam ilk girdigim gün de okadar çok sevmiştim seni tanıdıgım için çok mutluyum bu siteyi kurdugun ,buradaki tüm kardeş abi aile ortamını sagladıgın için sana sonsuz teşekkür ediyorum.
buradaki birlik beraberlik aile en önemlisi saygı ortamı sürdügü sürece sitemizi çok daha güzel günler beklediginden ben eminim sende emin olabilirsin.
Bul
emeği geçen herkese teşekkürler.ben 04,05,2006 da üye oldum.ama bakıyorumda olaya direk girmişim.kendimi bile tanıtmadan hoop zıplamışım.İşte ilk mesajım.

serenay66 yazdı:bu belgeden bende almıştım.Ama şu ana kadar hiç bir işime yaramadı.Avlandığım yerlerde bir ben bir de balık var.Şimdi şunu öğrenmek istiyorum.Av yasağı dönemlerinde bu belge işe yararmı.Yani Jandarma bu belgeyi görse ne yapar.Gerçi benim için av mevsimi yaz aylarıdır ama bilgi amaçlı olsun öğrenmek isterim.
Bul
balık avında çok şeyler öğrendim sizlerden,teşekkürler.sanal arkadaşlar edindik.bazılarıyla tanışma fırsatı buldum.zararı olmayan,birçok yönlü faydası olan bir site yaptığınız için teşekkürler.
Bul
Forumun faydalı olduunu zaten hepimiz görüyoruz inş. böle devam eder. çok güzel. benimde denizle alakam yoktu ama burda denizde avlanma tekniklerini balık türlerini ..... saymaya gerek yok ne var ne yoksa öğreniyoruz yahu.samimi içten dostluklar diyaloklar zaten yeterli olur .Big Grin emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Bul
sizlere teşekkür ediyorum...bizlere bu güzeliği sunduğunuz için,çoğu yerden farklı olduğumuz için..benim ve benim gibi birçok balık sevdalısı insanın buluşma noktası olan amatörbalıkçı.net herdaim varlığını sürdürsün..bizlerde bunun için uğraş vermye devam edicez..inanın çok seviyorum bu siteyi...ve bunun sayesinde sizin gibi değerli abilerim kardeşlerim oldu...bu sitenin devamlılığı için bu kardeşliğin daimi olması gerekli,birbirine küsmeler darılmalar olmamalı..tabi ki geçerli bir sebebi olmadıkça...birbirimizi sevelim sayalım..amatörbalıkçı.net'e saygılar,sevgiler..Balık and Ozan..
Bul
emeği geçen herkese teşekkür ederim arkadaşlar bir cok arkadaşla tanıştık ve kaynaştık .bende 09.05.2006 katıldım siteye 503 kişiyim arkadaşlar....
Bul
üye olduğum 2006 ekim ayından bu yana pek çok öğrendim,bildiklerimin yarısından çoğunu burada öğrendiğim kanısındayım.her ne kadar yüzyüze tanışmış olmasamda dışarıda,herhangi bir yerde bir gün karşılaşsam hemen tanıyabileceğim abilerim,arkadaşlarım oldu,insallah güzel dostluklar,sohbetler yıllarca devam eder,herkese saygılar,sevgiler amatör balıkçı forum sakinleri..Oktay abi sana ve emeği geçen herkese de çok çok teşekkür ediyorum..
Bul
sana ve emeği geçen tüm arkadaşlara ellerine sağlık beyninize sağlık bende nihat gibi düşünüyorum iyiki varsınız arkadaşlar.selam saygı hürmet lerim olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forum duyurusu LeVrEkCi 18 2,671 29-01-2015, 15:33
Son Yorum: Lapsetur
  *** Forum hakkında 2 *** Lapsetur 20 3,753 12-11-2011, 18:28
Son Yorum: Marduk
  ***forum hakkında*** LeVrEkCi 16 3,195 11-11-2011, 09:35
Son Yorum: yycolak
  Forum Saat Ayarı Lapsetur 0 1,573 28-10-2007, 12:56
  Forum Kapalı Olma Nedeni Lapsetur 15 3,278 02-10-2007, 12:37
Son Yorum: ozoca51
  buda kısa reklamımız SerenaY66 12 2,674 10-07-2007, 09:37
Son Yorum: Marjan
  Forum Duyuruları Bölümü Lapsetur 0 1,367 09-06-2007, 16:50
  Forum Kuralları (Güncellendi) Lapsetur 7 2,957 07-06-2007, 16:39
Son Yorum: erdekli yücel
  forum hakkında ozoca51 13 2,902 19-04-2007, 21:30
Son Yorum: Avcı Altan
  Tüm Üyelerimizin Dikkatine. Forum Kuralları Lapsetur 1 2,096 23-01-2007, 12:53
Son Yorum: vetilmed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi