Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeniyıl avı;
Yılbaşı geçesi verdiğimiz ani kararla 1 Ocak 2012 sabah 11.00 da ben, abim Mustafa ve Hacı abi (amcaoğlu Basri abi) ile gittiğimiz 7 saatlik Karasu kalkan avı resimleri ancak elime geçti, 4 hafta difrizde bekleyen balıklarda ancak bu gece yenebildi.
Takım: 2 dip olta
yem: istavrit (kıraça)
avlat: Karasu (İhsaniye)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamını daha çok sevdim muratcım.eline sağlık.ekibe hürmetler.teşekkürler.Alkis
Bul
murat elinize sağlık ortam süper olmuş zaten senin olduğun yerde ateş mutlaka yakılmalıdır.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
Bereketli olsun murat 2012 sezonunu güzel açmışsınız..Bundan sonrada hep böyle güzel avlarınız olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:resimlerin devamını daha çok sevdim muratcım.eline sağlık.ekibe hürmetler.teşekkürler.Alkis
Hürmetler bizden abicim,
bucalıfikret yazdı:murat elinize sağlık ortam süper olmuş zaten senin olduğun yerde ateş mutlaka yakılmalıdır.AlkisSeerfAlkisSeerf
Abi bizde ateş olmazsa olmaz. bir kere her gittiğim yerde mıntıka temizliği ve ateşle imha var, sonra burada buz gibi soğuk ve rüzgar, ateş mecburi kaldı.
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun murat 2012 sezonunu güzel açmışsınız..Bundan sonrada hep böyle güzel avlarınız olsun.Gulumse
Teşekkürler, umarım bir gün beraber de olur. rastgele.
Bul
murki yazdı:Hürmetler bizden abicim,

Abi bizde ateş olmazsa olmaz. bir kere her gittiğim yerde mıntıka temizliği ve ateşle imha var, sonra burada buz gibi soğuk ve rüzgar, ateş mecburi kaldı.

Teşekkürler, umarım bir gün beraber de olur. rastgele.

Murat bu güzllikleri görünce ben emekliliğin tadını çıkarttıramadığı düşünüyorum inşallah bundan sonra bende tekneyle olmazsa kıyı balıkçılığının fotolarını sergilerim.Seninde yeni fotolarını beklerim.AlkisAlkis
Bul
hus213 yazdı:Murat bu güzllikleri görünce ben emekliliğin tadını çıkarttıramadığı düşünüyorum inşallah bundan sonra bende tekneyle olmazsa kıyı balıkçılığının fotolarını sergilerim.Seninde yeni fotolarını beklerim.AlkisAlkis
Hüseyin abicim kara garanti, iki ayakta yere değecek. fotolarını bekleriz. saygılar, rastgele.
Bul
amcaoğlu orada birgün beraber olta atmak nasip olur inşallah,orada o ortamda senin muhabbetin eşliğinde balık olsun olmasın herşey harika olacaktır.afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu orada birgün beraber olta atmak nasip olur inşallah,orada o ortamda senin muhabbetin eşliğinde balık olsun olmasın herşey harika olacaktır.afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Ne demek amcaoğlu, kapım her zaman ağzına kadar açık biliyorsun.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi