Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gece gördügüm rüya
Aracımı alalı bir yıl oldu renault kango kullananlarda bilirler ruhsatta kamyonet geçtigi için hız sınırıda 90 kilometre bulundugun güzergaha görede hız sınırı değişim gösterebiliyor 90 km hız sınırını aşamıyorsun aldıgım günden itibaren 4 kere radara girdim komyonet hız sınırına alışmam biraz zor oldu dün gece uykuya daldım sabaha karşı rüyamda polis çevirdi radara girdigimi söyledi nasıl olur dedim 90 km hız sınırını aşmadıgımı söylememe ragmen ceza yazmaya başlamıştı çıldırmak üzereydim çünkü aldıgımdan bu tarafa ödedigim ceza 1000tl olmuştu artık ceza ödemek çok zoruma gitmişti bir cezayı daha kaldıracak sabrım yoktu çok sinirlenmiştimki allahta uyanmışım rüya oldugunu anlayınca dünyalar benim olmuştu nasıl sevindim anlatamam bu sevincimi siz degerli abilerimle ve kardeşlerimle paylaşmak istedim....SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Aracımı alalı bir yıl oldu renault kango kullananlarda bilirler ruhsatta kamyonet geçtigi için hız sınırıda 90 kilometre bulubndugun güzergaha görede hız sınırı değişim gösterebiliyor 90 km hız sınırını aşamıyorsun aldıgım günden itibaren 4 kere radara girdim komyonet hız sınırına alışmama biraz zor oldu dün gece uykuya daldım sabaha karşı rüyamda polis çevirdi radara girdigimi söyledi nasıl olur dedim 90 km hız sınırını aşmadıgımı söylememe ragmen ceza yazmaya başlamıştı çıldırmak üzereydim çünkü aldıgımdan bu tarafa ödedigim ceza 1000tl olmuştu artık ceza ödemek çok zoruma gitmişti bir cezayı daha kaldıracak sabrım yoktu çok sinirlenmiştimki allahta uyanmışım rüya oldugunu anlayınca dünyalar benim olmuştu nasıl sevindim anlatamam bu sevincimi siz degerli abilerimle ve kardeşlerimle paylaşmak istedim....SiyirdimSiyirdimSiyirdim

hayır olsun muratcım.sana bir tavsiye 90km hızı bulma.çünkü kamyonetlerde hız limiti 80 km.%10da tolerans tanıyorlar 88.sen sen ol bunu unutma yoksa rüyan gerçek olur.Siyirdim
Bul
Bobo hayır olsun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Murat hayırlara vesile olsun.
Bul
88 Km ye gelince uyarıcaları çalıştır rüya kabus olmasın az biraz daha kastırsan cezalar araba parasnı bulacakBoboBoboHayır olşsun
Bul
Hayır olsun Gulumse
Bu olayı bi türlü anlamamışımdır; Ruhsatda hususi araç ve kamyonet yazar vergiyi panelvan öder koca körüklülerin girdiği 1. köprüye giremez 1.9 motora 100 beygir arabaya 88 km. sınır konur Hadiordan
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
murat üstünü iyi ört kardeşim özellikle alt tarafları Siyirdim
Bul
Murat hayırlara vesile olsun. Kamyonetlerde hız sınırı farklı olduğu gibi alkol sınırı da farklı. Normal araçlarda yasal sınır 0.5 Promil iken kamyonetlerde yasal sınır 0 promildir.

Biz bu kadar yorum yaptıktan sonra senin bu akşam göreceğin ruyayı merak ediyorum;

Örneğin, Polis radar ile senin hızı 220 km./h. tesbit eder, ceza uygulaması için durdurur, alkol kokusundan şüphelenir, üfletir, promil 220 . Vay haline. Artık sen ne halde uyanırsın orasını bilemem. Nayirolamaz

Selamlar.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Bul
Ne saçmadır reno kango ile kamyonu aynı kefeye koymak Hadiordan

Rüyana gelince bakınız: Levrekçi (Nihat yorumu) Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
aksamdan hazmi zor olan seyler yeme Murat..Siyirdim
hayir olsunAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanoza gece baskını... yycolak 54 10,765 20-12-2011, 12:06
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi