Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Az ama zevkli
Cuma günü saat 15:00 gibi diger şubeden arkadaşlar aradı balıga gidip gidemeyecegimizi sordular ben pekte niyetli degildim sogukta gece balıga gitmeye cumartesi izinli oldugum için sabahtan kıyıdan adrasan taraflarına gitmeyi düşünüyordum arkadaşları kıramadım aslında öyle gözükmek istedim çünkü kendim duramıyordum sabahı bekleyemedimHappyişten birazda erken çıkarak evin yolunu tuttum saat 16:00 da evdeydim ufak bir hazırlık aşamasından sonra arkadaşlar geldi hemen yola koyulduk balık malzemesi satan 2.3 magaza gezdikten sonra en hesaplı olan yerden yemlerimizi tedarik etmeye çalıştık bu arada sponsorumuz olan HAZIR OLTA dan aldıgım süni boru kurtlarını deneme fırsatım olacaktı yarım saatlik bir yolculuktan sonra ilk meramıza vardık ve nihayet oltalarımızı denizle buluşturduk buluşturduk buluşturmasına fakat kıyıdanda belli oluyordu geçen günlerdeki denizin dalgaları kıyının bile şeklini de3giştirmişti kum olan kıyı her tarafı kayaları kıyıya vurmuş ve denizin karışıklıgı geçmemişti oltalarımızda devamlı balık vuruyor gibi oynama vardı ama bir kaç atıştan sonra bu vuruşlar balıktan olmadıgını deiznin karışık oldugunu anlamak zor olmadı çektigimiz oltalarımızdan devam lı bir bir şeyler takılıp geliyor karışıyordu oltalarımız burada yapamayacagımızı anladık ve yer degiştirmeye karar verdik ikinci meramıza gittik bu gittigimiz yer diger yere göre daha koyda kalıyordu daha iyi olacagını düşündük ve nitekim haklıda çıktık denizle tekrar oltalarımızı tekrar buluşturup avlanmaya başladık saatte ilerledikçe soguk artıyordu ateş yakarak bu durumuda kurtardık gecenin olayı ise 5 metre yan tarafta avlanan arkadaşa yaptıgım şakaydı ince bir misinayla yanına kadar gittim çaktırmadan kamışına bagladıgım misanayı kendi kamışımın başında asılarak hareket ettirrmem ve arkadaşın o hetecanlanış anını görmenizi isterdim ama gariptirki ben hareket ettirdigim zamanlarda arkadaşın hızlı bir şekilde oltasını kıyıya çekmesi ve mırmır yakalaması daha sonra açıkladım tabiki arkadaşa daha fazla dayanamadım Hehe

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
NİHAT abi yardım et lütfen resim yükleyemiyorum istersen kendin gir bak hesabıma şifre en son senin belirledigin ...
Bul
ellerine sağlık muratcım.bu aralar foto zor yükleniyor bendede.arıza vermesine rağmen yükleniyor.veya ikişerli yüklemek gerekiyor.neyse av harika olmuş,teşekkürler.Alkis
Bul
Balıkta balık olmasada muhabbet olur.o bile ayrı zevk.gitmesen aklın orda kalır.
olmayacağını bilsem ,gelin gibi hem ağlarım hemde giderim.Happy
paylaşım için teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
balıkçılıkta her şey tecrübe.bu iş seni iyi sardı harikasın.güzel rapor için teşekkürler..resimleri bekliyoruzAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Güzel raporun için teşekkürler Murat.Çok iyi avlar bekliyoruz bu sene senden.AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yycolak yazdı:ellerine sağlık muratcım.bu aralar foto zor yükleniyor bendede.arıza vermesine rağmen yükleniyor.veya ikişerli yüklemek gerekiyor.neyse av harika olmuş,teşekkürler.Alkis

Teşekkür ederim YALÇIN abicim çok denedim bir türlü yüklenmiyor...

tahsinmersin yazdı:Balıkta balık olmasada muhabbet olur.o bile ayrı zevk.gitmesen aklın orda kalır.
olmayacağını bilsem ,gelin gibi hem ağlarım hemde giderim.Happy
paylaşım için teşekkürler.

Evet TAHsiN abicim çok dogru cumartesi gidemedim yorgunluktan ...
Bul
araphüso26 yazdı:balıkçılıkta her şey tecrübe.bu iş seni iyi sardı harikasın.güzel rapor için teşekkürler..resimleri bekliyoruzAlkisWink

Gecenin zevki bir başka HÜSEYİN abi birde fotoları yükleyebilsem...

ufuktan26 yazdı:Güzel raporun için teşekkürler Murat.Çok iyi avlar bekliyoruz bu sene senden.AlkisSeerf

İnşallah UFUK abicim devamını bir türlü yükleyemedim...
Bul
Murat balik az da olsa..deniz kenarinda olmak bir baska..Seerf
kiyidan gece avi yaparken bende ates yakmasini cok severdim..zevkli oluyor..
bir dahakine bol aliklisina insallahAffet
rastgele

diger fotolarida bekliyoruz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Balık az ama gecenin zevki arkadaşlarla ateş başında ve şakayla çok güzel geçmiş güzel avların olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zevkli bir sirti gunu Albatros-gr 36 5,582 28-04-2010, 08:51
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi