Cuma günü saat 15:00 gibi diger şubeden arkadaşlar aradı balıga gidip gidemeyecegimizi sordular ben pekte niyetli degildim sogukta gece balıga gitmeye cumartesi izinli oldugum için sabahtan kıyıdan adrasan taraflarına gitmeyi düşünüyordum arkadaşları kıramadım aslında öyle gözükmek istedim çünkü kendim duramıyordum sabahı bekleyemedim
işten birazda erken çıkarak evin yolunu tuttum saat 16:00 da evdeydim ufak bir hazırlık aşamasından sonra arkadaşlar geldi hemen yola koyulduk balık malzemesi satan 2.3 magaza gezdikten sonra en hesaplı olan yerden yemlerimizi tedarik etmeye çalıştık bu arada sponsorumuz olan HAZIR OLTA dan aldıgım süni boru kurtlarını deneme fırsatım olacaktı yarım saatlik bir yolculuktan sonra ilk meramıza vardık ve nihayet oltalarımızı denizle buluşturduk buluşturduk buluşturmasına fakat kıyıdanda belli oluyordu geçen günlerdeki denizin dalgaları kıyının bile şeklini de3giştirmişti kum olan kıyı her tarafı kayaları kıyıya vurmuş ve denizin karışıklıgı geçmemişti oltalarımızda devamlı balık vuruyor gibi oynama vardı ama bir kaç atıştan sonra bu vuruşlar balıktan olmadıgını deiznin karışık oldugunu anlamak zor olmadı çektigimiz oltalarımızdan devam lı bir bir şeyler takılıp geliyor karışıyordu oltalarımız burada yapamayacagımızı anladık ve yer degiştirmeye karar verdik ikinci meramıza gittik bu gittigimiz yer diger yere göre daha koyda kalıyordu daha iyi olacagını düşündük ve nitekim haklıda çıktık denizle tekrar oltalarımızı tekrar buluşturup avlanmaya başladık saatte ilerledikçe soguk artıyordu ateş yakarak bu durumuda kurtardık gecenin olayı ise 5 metre yan tarafta avlanan arkadaşa yaptıgım şakaydı ince bir misinayla yanına kadar gittim çaktırmadan kamışına bagladıgım misanayı kendi kamışımın başında asılarak hareket ettirrmem ve arkadaşın o hetecanlanış anını görmenizi isterdim ama gariptirki ben hareket ettirdigim zamanlarda arkadaşın hızlı bir şekilde oltasını kıyıya çekmesi ve mırmır yakalaması daha sonra açıkladım tabiki arkadaşa daha fazla dayanamadım