Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kartallı&ahmet32469
[attachment=2105][attachment=2106]
[attachment=2107]

Selam arkadaşlar,ahmet abinin kanaldaki nazik davetini okuduktan sonra kendisiyle msn de konuşup havanın yağacağından ve lodostan haberdar olmamıza rağmen hem tanışma hemde hava alma maksadıyla 10 kasım günü maltepede buluştuk...gittiğimde ahmet abi cüzdanını arıyordu,bulamadan çıktık denize...ikizler isimli tekneyle başladı yolculuğumuz idealtepeden...hava lodostu ama sert değildi...Dragosun önüne kadar kıyıya yakın sayılabilecek yerden ben rapala ahmet abi kaşık yaptık...sedef adasının önünden büyükadaya dönmemizle oltaların birini çapariye çevirdik belki sürüye denk geliriz diyerekten...büyükadayla heybeli adanın arasından heybelinin arkasına dolaşacaktık...rüzgar ve büyük dalgaları görünce bu kararımızdan vazgeçtik ve askeri lisenin önünden tekrar heybelinin önüne inmemizle tamda askerlik muhabbetine başlamıştıkki birden benim çapariye kiloluk bir palamut atlamıştı...daha sonra bir kaç tur daha yaptık oralarda ama birşey alamadık...daha sonra tekrar limana geri döndük...tekneyi bağladık kıyıya çıktık...çalan telefonda ahmet abinin hanımı cüzdanın bulunduğunu ve kredi kartının hepsini boşalttıklarını öğrenince çok üzüldük,insanlar iyice yam yam olmuşlar...umarım tekrar böyle üzücü bir olay yaşamazsınız...arkadaşlar ahmet abiyi hepinizin tanımasını isterim...hani insanın hemen kanı kaynarya öyle bir insan...ahmet abi herşey için tekrar teşekkürler..umarım bundan sonrada fırsat buldukça görüşürüz...saygılarımla serdar
Bul
Abi ikinizide tebrik ederim.Avınızda çok güzel olmuş .Dostluğunuzun dahada pekişmesi dileğiyle.Paylaşım için teşekkürler.Saygılar
Bul
güzel bir gün geçirmişsiniz balıgıda almışsınız tebrikler ahmet bey geçmiş olsun inşallah zararınız çok fazla olmamıştır dilegiyle
Bul
ALİ yazdı:güzel bir gün olmuş keşke aksilikler olmasaydı. bir günde şu balığı boğdum de be üstadım. epey yol gitmişsiniz yine. bence terse gidiyorsunuz yukarı gelin köprü altına epey palamut salıpazarında epey çinekop tutulmuş heybeliyhe gidene kadar rahatça yukarı çıkabilirsiniz.,

sevgiler.

ali abi aslında çıkıp çıkmamakta kararsızdık...balık olmasada önemli değil ahmet abi gibi bir arkadaş edindim...hepinizin tanışmasını tavsiye ederim...ben teknecilikten pek anlamam abi...pek değil hiç anlamam aslında...ama ne zaman tekneyle denize çıksam arkadaşlarımla deniz kuruyor...bendemi var acaba bişey anlamadım gittiSmilesaygılarımla
Bul
balıkçılık sonrada olur önemli olan arkadaşlık dostluk hem balıkta tutmuşsunuz helal olsun inşallah zararınız fazla değildir geçmiş olsun.
Bul
selam arkadaşlar dün kartallı arkadaşım Serdarla çok güzel zakit geçirdik kendisini tanıdığım için çok mutlu oldum .ayrıca cüzdanımı çaldırdığımdan dolayı üzüntülerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.canımız sağolsun sağlığımıza bir şey olmasın.
serdar arkadaşıma gelince kendisi çok samimi bir çocuk ve bir deniz ve balık hayranı kendisi ile en kısa zamanda yine gçrüşeceğiz. herkese selam
rasgele !!!!!!!!!
Bul
bu ortamı herzaman yaratmalıyız..yeni arkadaşlıklar,yeni dostluklar kurmalıyız...balık tutmalıyız,muhabbet etmeliyiz..yani güzel şeyler yapmalıyız...abi sizleri kutluyorum...tebrik ediyorum sizleri..bu arada geçmiş olsun..canın sağolsun..ama yinede insanın cannı çok sıkılıyor bu tür olaylara.saygılar sevgiler...rastgele...
Bul
güzel bir gün olmuş size imrenerek bakıyorum inşallah yazın sizlerle tanışmak vada ortamı paylaşmak isterim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kartallı ne zaman levrek tutacağız meranda jumbo160 5 2,171 24-09-2006, 22:44
Son Yorum: GÖKSEN
  zarganaya devam kartallı jumbo160 4 1,877 22-08-2006, 09:39
Son Yorum: jumbo160

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi