Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanoza bahar geldi.
son bir kaç gündür bu sözü hep dile getiriyordum:maydanozda bahar var....
fotoğraf makinem eşimle birlikte izmirdeydi.dünya kadınlar günü nedeniyle bir etkinlik vardı fuarda.şimdi baharın görüntüleri belki çetin geçen kışa birza ılıklık getirebilir.buyrun efendim...76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
en son fotada soğuktan sıkılan kara kızımın mutluluğu . . .Gulumse
Bul
oh maşallah taze taze açmış çiçekler,
kız mutlu olur tabi abi evden çıkacak hepsi Gulumse
Bul
yalçın abi,gerçekten fotolar çok güzel eline sağlık.
tüm çocukların ortak sıkıntısıdır soğuk bencede.Smileonlarında gözü aydın olsun inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:oh maşallah taze taze açmış çiçekler,
kız mutlu olur tabi abi evden çıkacak hepsi Gulumse

bizimki hep dışardaydı zaten.kat kat giyinmekten sıkıldı nihatcım.Siyirdim
Bul
ANTALYALI07 yazdı:yalçın abi,gerçekten fotolar çok güzel eline sağlık.
tüm çocukların ortak sıkıntısıdır soğuk bencede.Smileonlarında gözü aydın olsun inşallah.

teşekkür ederim aytekincim.bu yıl hepimizin ortak sıkıntısı oldu kış maalesef.seneye böyle olmaz inşallah.
Bul
kardeş bize bahar çoktan geldi erikleri yemeye başladık.HappyAlkis
Bul
yycolak yazdı:teşekkür ederim aytekincim.bu yıl hepimizin ortak sıkıntısı oldu kış maalesef.seneye böyle olmaz inşallah.

Sanada bahar geldimi.Senin evin bahçesimi yoksa bakkalın karşısındaki evin bahçesimi.Günaydın şekerim hayırlı günler bol kazançlar.Şimdi eve geldim torunu götürürken tel geldi Antepten misafirim geliyor onu karşılamaya gidiyorum.PC açıldı ne olur ne olmaz diye hiç kapatmıyorum.Şimdilik müsaadelerinizle.SefiomSefiomNanik1
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş bize bahar çoktan geldi erikleri yemeye başladık.HappyAlkis

atma sen bucadasın.orada her şey geç gelir.Siyirdim
Bul
hus213 yazdı:Sanada bahar geldimi.Senin evin bahçesimi yoksa bakkalın karşısındaki evin bahçesimi.Günaydın şekerim hayırlı günler bol kazançlar.Şimdi eve geldim torunu götürürken tel geldi Antepten misafirim geliyor onu karşılamaya gidiyorum.PC açıldı ne olur ne olmaz diye hiç kapatmıyorum.Şimdilik müsaadelerinizle.SefiomSefiomNanik1

benim baharada az kaldı şekerim.gelecek inşallah.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi