Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haliç değişiyor!
Haliç 2013'te bitecek'' - Milliyet.com.tr

Resme dikkati, yorumlar buraya Big Grin
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
metin haliç bence dünyanın en güzel koyu ama şimdiye kadar gerekl önem gösterilmemiş,inşallah çalışmalar sayesinde çok güzel olacak,ayrıca tarabya ve istinye koyları tamamen boşaltılarak temizlenmiş ve marina yapılıyor sonrasında ispark gibi deniz parkı olacak..sonuç herşey güzel görünecek Gulumse
Bul
Bence de.. Olan köprülerden rant sağlayan malzemecilere olacak. Çokta üzülmeyeceğim. Gulumse
Bul
altın boynuz her türlü güzelliği hak ediyor.müthiş olacak bitince.harika.Alkis
Bul
gerçektende güzel olacak.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
35 yaşındayım hiç İSTANBULU görmek nasip olmadı inşallah bir gün olacak resimlerden yapılacak olan köprü mükemmel gözüküyor inşallah birilerini zengin yapılmadan tamamlanır ve halkın hizmetine sunulur...
Bul
İş park yerine de devletimiz FishPark kuracak köprünün üzerine. Saat ücreti 5 TL. Atış serbest Siyirdim
Bul
şimdiki haliç in resmini bol bol arşivlerinize alın eskileri bulursanız onlarıda alın .ama çokkkk yazık olacak çokkk . yapabilirsem bi arşiv ama köylüm yapar , nostalji kalır artık çocuklarımıza .. bir söz vardır geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez diye ....işte buda aynı geçmişi yaşamazsan gelecğin önemi yoktur. (ben uydurdum). teknoloji elbet lazım ama her yerde değil ..
Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
YaKaMoZ yazdı:35 yaşındayım hiç İSTANBULU görmek nasip olmadı inşallah bir gün olacak resimlerden yapılacak olan köprü mükemmel gözüküyor inşallah birilerini zengin yapılmadan tamamlanır ve halkın hizmetine sunulur...
Murat en az konu kadar önemli bir şey söylemişsin. Bence şaka değil ilk fırsatta atla bir uçağa ya da otobüse hemen git.Smile
Bu şehir için ne yapılsa az. İyi olan her şeyiAlkislarım
Bul
yalova tatar yazdı:şimdiki haliç in resmini bol bol arşivlerinize alın eskileri bulursanız onlarıda alın .ama çokkkk yazık olacak çokkk . yapabilirsem bi arşiv ama köylüm yapar , nostalji kalır artık çocuklarımıza .. bir söz vardır geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez diye ....işte buda aynı geçmişi yaşamazsan gelecğin önemi yoktur. (ben uydurdum). teknoloji elbet lazım ama her yerde değil ..
Affet

tatar filozof oldun ya helal olsunSiyirdimAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uydu yayın frekansları değişiyor Lapsetur 24 4,026 29-10-2008, 17:55