10-03-2012, 12:55
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Haliç değişiyor!
|
10-03-2012, 12:55
10-03-2012, 13:05
metin haliç bence dünyanın en güzel koyu ama şimdiye kadar gerekl önem gösterilmemiş,inşallah çalışmalar sayesinde çok güzel olacak,ayrıca tarabya ve istinye koyları tamamen boşaltılarak temizlenmiş ve marina yapılıyor sonrasında ispark gibi deniz parkı olacak..sonuç herşey güzel görünecek
![]()
10-03-2012, 13:21
Bence de.. Olan köprülerden rant sağlayan malzemecilere olacak. Çokta üzülmeyeceğim.
![]()
10-03-2012, 13:27
altın boynuz her türlü güzelliği hak ediyor.müthiş olacak bitince.harika.
![]()
10-03-2012, 14:20
gerçektende güzel olacak.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
10-03-2012, 18:12
35 yaşındayım hiç İSTANBULU görmek nasip olmadı inşallah bir gün olacak resimlerden yapılacak olan köprü mükemmel gözüküyor inşallah birilerini zengin yapılmadan tamamlanır ve halkın hizmetine sunulur...
10-03-2012, 18:51
İş park yerine de devletimiz FishPark kuracak köprünün üzerine. Saat ücreti 5 TL. Atış serbest
![]()
10-03-2012, 20:19
şimdiki haliç in resmini bol bol arşivlerinize alın eskileri bulursanız onlarıda alın .ama çokkkk yazık olacak çokkk . yapabilirsem bi arşiv ama köylüm yapar , nostalji kalır artık çocuklarımıza .. bir söz vardır geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez diye ....işte buda aynı geçmişi yaşamazsan gelecğin önemi yoktur. (ben uydurdum). teknoloji elbet lazım ama her yerde değil ..
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
11-03-2012, 00:23
YaKaMoZ yazdı:35 yaşındayım hiç İSTANBULU görmek nasip olmadı inşallah bir gün olacak resimlerden yapılacak olan köprü mükemmel gözüküyor inşallah birilerini zengin yapılmadan tamamlanır ve halkın hizmetine sunulur...Murat en az konu kadar önemli bir şey söylemişsin. Bence şaka değil ilk fırsatta atla bir uçağa ya da otobüse hemen git. ![]() Bu şehir için ne yapılsa az. İyi olan her şeyi ![]()
11-03-2012, 00:34
yalova tatar yazdı:şimdiki haliç in resmini bol bol arşivlerinize alın eskileri bulursanız onlarıda alın .ama çokkkk yazık olacak çokkk . yapabilirsem bi arşiv ama köylüm yapar , nostalji kalır artık çocuklarımıza .. bir söz vardır geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez diye ....işte buda aynı geçmişi yaşamazsan gelecğin önemi yoktur. (ben uydurdum). teknoloji elbet lazım ama her yerde değil .. tatar filozof oldun ya helal olsun ![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uydu yayın frekansları değişiyor | Lapsetur | 24 | 4,026 |
29-10-2008, 17:55 Son Yorum: Köksal |