Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 gün Antalya gezisi
yarın sabah kısmetse antalyaya uçuyorum pazar günü akşam üstü dönüyorum,antalyadaki arkadaşlar sizlere zahmet vermeden yormadan işinize ve ailenize mani olmadan sizleri 5 er dakika görmek tanışmak isterim.telefonlarınızı kaydettim orada belek rixos ta olacağım ne kadar uzaklıktasınız neredesiniz bilmiyorum.eğer olursa sizleri 5 er dakika olsun görmek adına konuşalım mümkün olursa bi çay içelim isterim.ama dediğim gibi öncelikle işiniz gücünüz önemli olursa olur olmazsa olmaz canımız saolsun Gulumse
benim tel 05072594411-05359633242 duruma göre konuşalım.
yarın sabah 07:30 uçağıyla gelir anca öğlen saatleri otele yerleşriz diye düşünüyorum ctesi sabah ayarlayabilirsem bi araba kiralayabilirim oradaki duruma göre hareket yani.Seerf
Bul
yolun açık,her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim.
Bul
Abi güle güle git ve güle güle gel Seerf
Antalyaya 40-50 km. mesafede orası ara gidiş gelişlerde toplu taşıma yok ve taksiye binersen taksimi sana yoksa senmi taksiye biniyorsu anlamıyorsun Siyirdim eğerki dışarı gideceksen kiralama en mantıklı yol.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Zamanın olursa size orada tekne ayarlayabilirim. Herkese selamlar76
Bul
hayirli yolculuklar Nihat
her sey gonlunuzce olsun
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yarın sabah kısmetse antalyaya uçuyorum pazar günü akşam üstü dönüyorum,antalyadaki arkadaşlar sizlere zahmet vermeden yormadan işinize ve ailenize mani olmadan sizleri 5 er dakika görmek tanışmak isterim.telefonlarınızı kaydettim orada belek rixos ta olacağım ne kadar uzaklıktasınız neredesiniz bilmiyorum.eğer olursa sizleri 5 er dakika olsun görmek adına konuşalım mümkün olursa bi çay içelim isterim.ama dediğim gibi öncelikle işiniz gücünüz önemli olursa olur olmazsa olmaz canımız saolsun Gulumse
benim tel 05072594411-05359633242 duruma göre konuşalım.
yarın sabah 07:30 uçağıyla gelir anca öğlen saatleri otele yerleşriz diye düşünüyorum ctesi sabah ayarlayabilirsem bi araba kiralayabilirim oradaki duruma göre hareket yani.Seerf

Adaş yolun açık olsun. iyi dinlen. İyi tatiller.
Bul
nihat hayırlı yolculuklar. güle gele git güle güle gel.AffetAlkis
Bul
Seni hiç bir yere bırakmam NİHAT abicim seni arayacagım telden havaalanında ben karşılarım benim enişte havaalanında taksici zaten Happyama ben seni kimseye emanet etmem sen yanlız mı geleceksin NİHAT abi...
Bul
Hayırlı yolculuklar Nihat.
İyi eğlenceler...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nihat abi vakit bulabilirsen mutlaka görüşelim.büyük ihtimalle ben cumartesi müsait olucam.gelince mutlaka görüşelim.hava izin verirse bir plan yapabiliriz,duruma göre .sana şimdiden iyi yolculuklar abicim.görüşmek üzere.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında.. ANTALYALI07 93 11,443 04-12-2008, 22:47
Son Yorum: alperburdur
  antalya durum merkez balıkdurumu RIFAT YAMAN 9 2,039 24-02-2007, 13:21
Son Yorum: AFALA
  antalya organizasyonu......? ANTALYALI07 9 2,246 11-01-2007, 04:01
Son Yorum: haydud

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi