Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hareketli resimler.
Arkadaşlar, PC de, belgelerim dosyasında hareketli resimler kayıtlı, ben bunları slayt olarak hareketli görebiliyorum, ama mesaj da altına ilave ettiğimde sağdece resim olarak çıkıyor hareket yok, ben nerede yanlış yapıyorum.
Mesaj altına belgelerim dosyasından kopyala yapıştır ile geçiyorum, olmuyor, cahilliğimi bağışlayın, bana yardımcı olursanız sevinirim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Arkadaşlar, PC de, belgelerim dosyasında hareketli resimler kayıtlı, ben bunları slayt olarak hareketli görebiliyorum, ama mesaj da altına ilave ettiğimde sağdece resim olarak çıkıyor hareket yok, ben nerede yanlış yapıyorum.
Mesaj altına belgelerim dosyasından kopyala yapıştır ile geçiyorum, olmuyor, cahilliğimi bağışlayın, bana yardımcı olursanız sevinirim.

Deneme. Bakalım benim resim hareket edecekmi.?

Selamlar.76
Anaaa valla kuyruk kıpırdıyo. Oldu galiba. Mehmet abi ben resim yükler gibi yaptım oldu.
Eklentileri yönetten yükledim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
HAMID abi bu deniz kizi kuyruk salliyorSmile
Bul
YaKaMoZ yazdı:HAMID abi bu deniz kizi kuyruk salliyorSmile

Murat güzel ama dimi.Smile
Balığa gittiğimde.Böyle bişeyle karşılaşmayı hep istemişimdir.Siyirdim

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
[quote=Hamido]Murat güzel ama dimi.Smile
Balığa gittiğimde.Böyle bişeyle karşılaşmayı hep istemişimdir.Siyirdim[/QUOTE

Güzel olmazmı ya harika ama denizde karşlaşırmısın bilemem inşallah bir gün karşılaşırsınSmile
Bul
Rivayetlere göre deniz kizi pekte masundeyilmiş ben öyle biliyorum zaten karşimiza çikmaz
Bul
Hamido yazdı:Murat güzel ama dimi.Smile
Balığa gittiğimde.Böyle bişeyle karşılaşmayı hep istemişimdir.Siyirdim

ALLAH gönlüne göre versin.Nanik1Nanik1Hediye
Bul
acemi dalgıç yazdı:Rivayetlere göre deniz kizi pekte masundeyilmiş ben öyle biliyorum zaten karşimiza çikmaz

Karşına çıkarsa,Tövbe bir daha çıkmam mı yoksa yapmam mı dersin.SiyirdimSiyirdim
Bul
acemi dalgıç yazdı:Rivayetlere göre deniz kizi pekte masundeyilmiş ben öyle biliyorum zaten karşimiza çikmaz

Ben kaç defa size tel verdim,arayın dedim ama yazı bile yazmadınız.Ben koltuk takımı almak istiyorum.yardımcı olurmusun.
Bul
Hamido bilgilkendirmeniz için çok teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çok güzel resimler bayılacaksınız. tatar35 45 8,989 16-01-2011, 20:28
Son Yorum: efe4848

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi