Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik az,ama olsun...
Bu zamanlarda,paragat ve sirti avlari pek verimli olmuyor..ayni verimsizligin olta icinde gecerli oldugunu soyleyebilriz.Bazi kisiler,bunun suyun sicaklik derecesi ile baglantili oldugunu soyluyorlar..hakli da olabilirler.Bu verimsizligi bildigime ragmen,hava tahminlerini guzel gorunce,dayanamadim,kendimi denizde buldum.Siyirdim

17/3/2011 Cumartesi
Saat 18:00...Mamun ile yemli paragatimi atmak icin denize acildim.Saat daha erken,bu nedenle bir sirti saldim.Meraya kadar sirti ile gittim,tek bir vurus almadim.Yanimda paragattan,kalan mamunlarda vardi,yemli olta attim,tek bir vurus yokSnifsinf.Hava karardiginda,paragatimi meraya biraktim.
18/3/2011 Pazar...
Saat 09:00..Ayhan ile limandayiz.Paragat toplamak icin biraz gec ama,kis aylarinda sular da soguk oldugu icin tutulan baliklarin bozulmasi gibi bir sorun,soz konusu degil.
Saat 09:30..Paragati toplamaya basladim,bos kancalari toplamak..gicikHadiordan bir olay...derken bir eskina geldi..devaminda..3 mirmir ve 2 ispari paragata takilan baliklardi.
Saat:10:00..Toplamayi bitirdik.Rotamizi74 limana cevirdik,yine denize bir sirti saldik...tabii yine tik yok.
Balik az olabilir..fakat guzel bir denizde,dolasmak ,kahveni Kahveyudumlamak bir baskaydi....

Bundan iyi avlar sizlerin olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
İnşallah daha iyi avlara rastgele tebrikler senin tabirinle iyot ihtiyacınızı gidermişsiniz...
Bul
Az olmuş öz olmuş faruk abi bir güzelde kurtları döktün. Bereketli olsun abi.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Evde oturmaktan daha iyidir Faruk abi.Alkis
Daha bereketli avlara.Seerf
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Faruk,yavaştan sezon ısınmaları yapıyorsunuz,bizler daha en az bir ay paslı durmaya devam edeceğiz
Bul
Alkis Bravo aretlik Alkis yine paraketa zevkini yapmışsın hemde senenin ilk mırmırlarını tutmuşsun Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:İnşallah daha iyi avlara rastgele tebrikler senin tabirinle iyot ihtiyacınızı gidermişsiniz...

HAŞİM77 yazdı:Az olmuş öz olmuş faruk abi bir güzelde kurtları döktün. Bereketli olsun abi.Gulumse

Bahadır Sarıca yazdı:Evde oturmaktan daha iyidir Faruk abi.Alkis
Daha bereketli avlara.Seerf
Sevgi ve selamlar...

Dr.Güner yazdı:Tebrikler Faruk,yavaştan sezon ısınmaları yapıyorsunuz,bizler daha en az bir ay paslı durmaya devam edeceğiz

mariner8 yazdı:Alkis Bravo aretlik Alkis yine paraketa zevkini yapmışsın hemde senenin ilk mırmırlarını tutmuşsun Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf

yorumlariniz icin tesekurler beyler
sizlere de bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
sen kurtları dökmüşsün faruk abi,bazen az olan balık çok değerli olur.afiyet olsun rastgele.(başlıkta adın yada tarih olsa daha kolay bulunurdu Gulumse)
Bul
Faruk abi 3 aydır balığa çıkamıyorum, delirmek üzereyim. Yakaladığın bu güzel balıkları görünce içim gitti, hiç az falan deme, bunu bulamayanlar var, tebrik ederim.. İstanbul balıksızlıktan kırılıyor.. nihayet havalar biraz düzelmeye başladı, artık buraların da canlanmasını bekliyoruz.. tekrar tebrikler, afiyetle.. Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Az olan öz olur Farukçuğum afiyet bal şeker olsun.O deniz safasını yaşamışsın ya İnsanı rahatlatır sende biraz da olsa rahatlamışsındır.ALLAH daha bollarını daha büyüklerini nasip etsin.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,301 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,981 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,776 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,657 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,155 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,319 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,900 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,264 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi