Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** istanbul akvaryum 2 ***
Tekrar merhaba dostlar.. Florya Akvaryum gezimizin resimlerini paylaşmaya devam ediyorum umarım beğenirsiniz.. iyi seyirler..

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
balıkların dünyası çok çok güzel bir dünya,insan suyun altını seyrederken huzur buluyor.teşekkürler berkan.
Bul
BERKAN abi resimler çok güzel daha önce deniz altına merakım yoktu şu anda öyle çok merak ediyorumki anlatamam NİHAT abi dalış merakı için biraz geçmi kaldım?
Bul
Ve akvaryum gezimizin son resimleri.. aslında daha yüzlerce var ama burayı fotoya boğmaya da gerek yok, belki siz de gidersiniz Gulumse

Bul
Murat hiç de geç kalmış sayılmazsın, hele ki Antalya gibi bir yerde yaşıyorsun, Akdeniz'in muhteşem su altı güzelliklerini görmek için sence geç mi? Gulumse
Bul
YaKaMoZ yazdı:BERKAN abi resimler çok güzel daha önce deniz altına merakım yoktu şu anda öyle çok merak ediyorumki anlatamam NİHAT abi dalış merakı için biraz geçmi kaldım?

neden geç kalacksınki murat bu işin yaşı yok Seerf
Bul
xfisher yazdı:Murat hiç de geç kalmış sayılmazsın, hele ki Antalya gibi bir yerde yaşıyorsun, Akdeniz'in muhteşem su altı güzelliklerini görmek için sence geç mi? Gulumse

LeVrEkCi yazdı:neden geç kalacksınki murat bu işin yaşı yok Seerf

Ne bileyim abi malzeme alacaksız malzemeler hakkında yterli bilgi sahibi olacaksn dahasonra tecrübe kazanacaksın daha sonraları canım zıpknla avlanmak isteyecek ...
Bul
Bi 10 resim daha ekledim bu arada, bu sayfada toplam 20 foto oldu.. Smile bkz yukarısı Smile
Bul
YaKaMoZ yazdı:Ne bileyim abi malzeme alacaksız malzemeler hakkında yterli bilgi sahibi olacaksn dahasonra tecrübe kazanacaksın daha sonraları canım zıpknla avlanmak isteyecek ...

zıpkın fena halde alışkanlık yapar yalnız, uyarmadı deme Big Grin
Bul
xfisher yazdı:zıpkın fena halde alışkanlık yapar yalnız, uyarmadı deme Big Grin

Cesaret işi biraz sanırım daha önce hiç tecrübem yok ben gözümün gördügü hiç bir yerden çekinmem faka deniz alti gözümün görmedigi bir yer Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *** istanbul akvaryum 1 *** xfisher 12 3,485 26-03-2012, 15:11
Son Yorum: xfisher
  Akvaryum Hakkında Püf Noktalar rusan 13 8,800 05-04-2010, 16:20
Son Yorum: rusan
  Genel akvaryum bİlgİlerİ (akvaryum hobİsİne yenİ baŞlayanlar İÇİn) rusan 4 3,602 02-04-2010, 17:23
Son Yorum: orhanekmekci
  Akvaryum Kurulumu rusan 2 3,915 05-03-2010, 00:13
  Akvaryum Güvenliği rusan 0 2,342 04-03-2010, 23:56

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi