Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saatler geri alınacak;
Dursun saatlerin geri alınacağı haberini duyunca evdeki bütün saatleri toplayıp gider saatçi Temel'e.
- Ula Temel haberlerde duydum, saatler geri alınacaymuş, al pu saatlerin hepsunu geri, punları senden aldum der.
Temel'de, ula bende duydum ama bir saat alınacaymuş. Bi tanesunu geri alurum, gerusunu ne yaparsan yap. Siyirdim
Bul
Ellerine sağlık.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
murki yazdı:Dursun saatlerin geri alınacağı haberini duyunca evdeki bütün saatleri toplayıp gider saatçi Temel'e.
- Ula Temel haberlerde duydum, saatler geri alınacaymuş, al pu saatlerin hepsunu geri, punları senden aldum der.
Temel'de, ula bende duydum ama bir saat alınacaymuş. Bi tanesunu geri alurum, gerusunu ne yaparsan yap. Siyirdim

İlk konuyu gördügümde gerçekten geri alınacagını sandım daha yeni ileri alındı dedim ya bu nereden çıktı dedim okuyunca koptumSiyirdimSiyirdimTeşekkürler MURAT abicim paylaşımın için
Bul
Gulumsealem bu hemşerilerim alem Siyirdim
Bul
Güzeldi Murat teşekkürler..Siyirdim
Bul
SiyirdimHappyHappy güzeldi Bobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
HappyHappyHappy
cok guzeldi Murat..tskler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bobomurat eline sağlık birden aklıma saatler gerçekten gerimi alınıyor dedim.HadiordanAlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:Gulumsealem bu hemşerilerim alem Siyirdim

bende diyorum senin ilk saatçi dükkanı neden battı SmileSiyirdim
Bul
murki yazdı:Dursun saatlerin geri alınacağı haberini duyunca evdeki bütün saatleri toplayıp gider saatçi Temel'e.

Güzel bir konu yakalamışsınız paylaşım için teşekkürler.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hisse alınacak bir öykü deniz aşığı 21 3,993 05-12-2009, 00:10
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi