Yorumları: 35
Konuları: 2
Merhaba arkadaşlar,
Ben zeytinburnunda oturuyorum, eskiden balık tutardım, ufak bir makinem vardı ama çoğunlukla makine yerine el oltası kullanıyordum, yine çok eskiden zıpkınlada avlanma
yada daha doğrusu vakit geçirmişliğim var.Uzun yıllar önce tabiki bunlar.Şimdi balık tutmaya
geri dönmek istiyorum, sizden bazı öneriler isteyeceğim.Nasıl bir makine olta takımı kullan
malıyım.Zeytinburnunda oturduğumdan bana yakınnerelere gidebilirim, hangi saatlerde
balık olur mevsimi nedir?Hiç bir şey bilmeyen birisiyim kısacası.
Cevaplar için teşekkürler.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
taylanovi yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Ben zeytinburnunda oturuyorum, eskiden balık tutardım, ufak bir makinem vardı ama çoğunlukla makine yerine el oltası kullanıyordum, yine çok eskiden zıpkınlada avlanma
yada daha doğrusu vakit geçirmişliğim var.Uzun yıllar önce tabiki bunlar.Şimdi balık tutmaya
geri dönmek istiyorum, sizden bazı öneriler isteyeceğim.Nasıl bir makine olta takımı kullan
malıyım.Zeytinburnunda oturduğumdan bana yakınnerelere gidebilirim, hangi saatlerde
balık olur mevsimi nedir?Hiç bir şey bilmeyen birisiyim kısacası.
Cevaplar için teşekkürler.
TAYLAN kardesim aramiza hosgeldin...
İSTANBULDA üye sayimuz oldukca fazla gerekli bilgiler gelecektir rastgele guzel paylasimlarini bekliyoruz...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Taylan bey ailemize hoş geldiniz
farklı başlık altına yazmışsınız, hem kaybolmaması hemde daha iyi cevaplar alabilmeniz için farklı konu olarak açtım.
Kamış ve makina ihtiyaçlarınız bölge bölge değişim gösterebilir misal galata köprüsünde yük tamamen makinaya bindiği için güçlü ve ağır makina, ama zeytinburnu sahilde tutacaksanız at çek için hafif ve geniş kafalı makina ihtiyacı doğacak.
Ve kamışda farklılıklar gösterecektir.
Tavsiyem öncelikle bir bütçe belirlemen ve ona göre tavsiyeler istemendir.
Sponsorumuzu (
olta, balık avı, balıkçılık, olta takımları, balık avı malzemeleri, şişme bot, tekne yat malzemeleri, ) incelersen orada farklı kombinasyonları görecek ve ilgili yardımı alacağından eminim

kolaylıklar dilerim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
taylancım hoş geldin,istanbulda şanslı terdesin.öneriler sıraya girer birazdan.şimdiden rasgelsin kardeşim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
taylan aramıza hoşgeldin,balık tutmaya başladığında geri dönemeyeceksin şimdiden haberin olsun
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hoş geldin taylan sponsor hazır olta com sitesini bi ziyaret et hatta müzsaitsen git dolaş derim burç bey sana her konuda yardımcı olacaktır..
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Taylan ailemize hosgeldin

iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar. Sitede eski konulara bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.
Sazanları özledim...
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Forum ailemize hoşgeldin taylan.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Taylan kardeşimiz sitemize hoş geldiniz bölgenizdeki arkadaşlarımız yardımcı olmaya başlamışlar bile.Bol avlarını ve paylasımlarınızı bekleriz.