Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akdeniz team
Hayýrlý olsun FORUM AMATÖR BALIKÇI ailesine
* ADALYA
* YAKAMOZ
* ANTALYALI07
* 07CNY
Bul
Arkadaslar hayirli olsun su an katilim olarak az sayida basladik ama ilerleyen gunlerde zaman gectikce katlimin yukselecegini dusunuyorum ...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Arkadaslar hayirli olsun su an katilim olarak az sayida basladik ama ilerleyen gunlerde zaman gectikce katlimin yukselecegini dusunuyorum ...

Murat,konu başlığına Aytekinin hazırladığı resmi koyarsanız iyi olurGulumse
Akdeniz teama başarılarAlkishayırlı olsun.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Murat,konu başlığına Aytekinin hazırladığı resmi koyarsanız iyi olurGulumse
Akdeniz teama başarılarAlkishayırlı olsun.

Tabiki koyariz ORHAN abicim girecek uyelerin netlesmesini istemistim o yuzden beklettik ayrica deger verip fikrini paylastigin icin tesekkur ederim ORHAN abi sizin gibi saygideger buyuklerimizin fikirlerine ihtiyacimiz varAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tabiki koyariz ORHAN abicim girecek uyelerin netlesmesini istemistim o yuzden beklettik ayrica deger verip fikrini paylastigin icin tesekkur ederim ORHAN abi sizin gibi saygideger buyuklerimizin fikirlerine ihtiyacimiz varAlkis
Siz başlığı düzenleyin,o bölgede olup azda olsa paylaşımları olan arkadaşlar var eminim onlarında ilgisini çekecektirAlkis
Bornova - izmir
Bul
Hayırlı vede uğurlu olsun Gulumse
bu akdenizteam akdenizin kalbi Anlatalya dan olsa iyi olurdu Siyirdim Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
murat hayırlı olsun.AlkisAlkis
Bul
akdeniz team tam bomba aslında,en baba balıklar orada çıkıyor 2 kişi kalsa bile bir jig avı ile tüm takımları alt üst edecek rapora sahip olabilirsiniz SeerfAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:murat hayırlı olsun.AlkisAlkis

Tesekkurler FIKRET abi...
Bul
LeVrEkCi yazdı:akdeniz team tam bomba aslında,en baba balıklar orada çıkıyor 2 kişi kalsa bile bir jig avı ile tüm takımları alt üst edecek rapora sahip olabilirsiniz SeerfAlkis

Tekneyi bir ayarlayalimda NIHAT abi gerisine bakariz...Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akdeniz Team 1. Organizasyon DeLi_KuRT 27 6,138 24-03-2013, 23:46
Son Yorum: ufuktan26
  Akdeniz team 1. Organizasyon AkDeNiZ TeaM 53 9,389 15-05-2012, 19:53
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi