FORUM AMATÖR BALIKÇI ailesi abilerim ve kardeşlerim en son ugradıgım meraya dün yine ugradım bu defa yanımda farklı arkadaşlar vardı bu gittigim arkadaşlar genelde tekneyle denizden giden bir ekipti yani kıyı tecrübesi fazla yoktu 45 dakikalık yolculuktan sonra meramıza varmıştık iştende yorgun çıkmıştım ama iş balık avlamak olunca akan sular duruyordu yorgun olmama ragmen ve sabah 8 de mesaim başlayacagını bile bile gelmiştim yinede yeni keşfettigim meram az da olsa beni boş çevirmedi balık hala verdı ve alıyordumda fakat yanımda gelen arkadaşlar alamadıkları için canları sıkılmıştı ve eşleride sürekli telefon açtıgı için gidelimde gidelim tututurunca fazla kalamadık saat 22 gibi geri dönmek zorunda kaldık mecburen ama en yakın zamanda tekrar aynı meradayım saygılar...
Sevdim bu merayi:)
|
13-04-2012, 12:17
sen her akşam mezeliği çıkartıyorsun murat,maşallahın var kıskanmaya başladım bak
![]() ![]()
13-04-2012, 13:28
murat eline sağlık yine süper olmuş,dediğim gibi yakında balıklar sahile uğramayacak,biraz ara ver yav
![]()
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0> Zıpkıncı yazdı:Bereketli olsun daha bollarına...Tesekkur ederim EMRAH kardeşim... LeVrEkCi yazdı:sen her akşam mezeliği çıkartıyorsun murat,maşallahın var kıskanmaya başladım bakNIHAT abi sartlar musade etseydide beraber gitmek nasip olmadi cok istiyordum ama insallah bir gun olur... Cihan Deniz yazdı:Murat abi maşallahın var Daha iyileri sizlerin olsun CIHAN kardesim...
13-04-2012, 13:36
ANTALYALI07 yazdı:murat eline sağlık yine süper olmuş,dediğim gibi yakında balıklar sahile uğramayacak,biraz ara ver yav AYTEKIN bir telefonuna bakar gidelim demen yeter istersen bugun bile gidebiliriz bu meraya gitme sebebim sık sık 10.15 gun sonra gidemeyiz kalabaliktan ...
13-04-2012, 13:46
YaKaMoZ yazdı:AYTEKIN bir telefonuna bakar gidelim demen yeter istersen bugun bile gidebiliriz bu meraya gitme sebebim sık sık 10.15 gun sonra gidemeyiz kalabaliktan ... eyvallah sağol murat bu hafta zor gibi ama yine seni telefonla rahatsız edebilirim.düşünmen yeter tekrar çok sağol.sezonda kalabalık oluyorsa zamanı değerlenmirmek lazım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
13-04-2012, 14:36
Tebrikler bu kadarınıda bulmak zor . buralarda
![]()
13-04-2012, 16:59
Mufi yazdı:Tebrikler bu kadarınıda bulmak zor . buralarda Teşekkürler MUVAFFAK abicim çıkıyor buralarda takip ettigin zaman... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merayı duymayan kalmamış | tahsinmersin | 43 | 6,125 |
20-10-2009, 00:54 Son Yorum: tahsinmersin |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi