Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevdim bu merayi:)
FORUM AMATÖR BALIKÇI ailesi abilerim ve kardeşlerim en son ugradıgım meraya dün yine ugradım bu defa yanımda farklı arkadaşlar vardı bu gittigim arkadaşlar genelde tekneyle denizden giden bir ekipti yani kıyı tecrübesi fazla yoktu 45 dakikalık yolculuktan sonra meramıza varmıştık iştende yorgun çıkmıştım ama iş balık avlamak olunca akan sular duruyordu yorgun olmama ragmen ve sabah 8 de mesaim başlayacagını bile bile gelmiştim yinede yeni keşfettigim meram az da olsa beni boş çevirmedi balık hala verdı ve alıyordumda fakat yanımda gelen arkadaşlar alamadıkları için canları sıkılmıştı ve eşleride sürekli telefon açtıgı için gidelimde gidelim tututurunca fazla kalamadık saat 22 gibi geri dönmek zorunda kaldık mecburen ama en yakın zamanda tekrar aynı meradayım saygılar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bereketli olsun daha bollarına...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
sen her akşam mezeliği çıkartıyorsun murat,maşallahın var kıskanmaya başladım bak GulumseSeerf
Bul
Murat abi maşallahın var
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
murat eline sağlık yine süper olmuş,dediğim gibi yakında balıklar sahile uğramayacak,biraz ara ver yavSmilemaşallah şansın bol olsun.ratsgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Zıpkıncı yazdı:Bereketli olsun daha bollarına...
Tesekkur ederim EMRAH kardeşim...
LeVrEkCi yazdı:sen her akşam mezeliği çıkartıyorsun murat,maşallahın var kıskanmaya başladım bak GulumseSeerf
NIHAT abi sartlar musade etseydide beraber gitmek nasip olmadi cok istiyordum ama insallah bir gun olur...
Cihan Deniz yazdı:Murat abi maşallahın var

Daha iyileri sizlerin olsun CIHAN kardesim...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:murat eline sağlık yine süper olmuş,dediğim gibi yakında balıklar sahile uğramayacak,biraz ara ver yavSmilemaşallah şansın bol olsun.ratsgele.

AYTEKIN bir telefonuna bakar gidelim demen yeter istersen bugun bile gidebiliriz bu meraya gitme sebebim sık sık 10.15 gun sonra gidemeyiz kalabaliktan ...
Bul
YaKaMoZ yazdı:AYTEKIN bir telefonuna bakar gidelim demen yeter istersen bugun bile gidebiliriz bu meraya gitme sebebim sık sık 10.15 gun sonra gidemeyiz kalabaliktan ...

eyvallah sağol murat bu hafta zor gibi ama yine seni telefonla rahatsız edebilirim.düşünmen yeter tekrar çok sağol.sezonda kalabalık oluyorsa zamanı değerlenmirmek lazım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Tebrikler bu kadarınıda bulmak zor . buralarda Alkis
Bul
Mufi yazdı:Tebrikler bu kadarınıda bulmak zor . buralarda Alkis

Teşekkürler MUVAFFAK abicim çıkıyor buralarda takip ettigin zaman...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  merayı duymayan kalmamış tahsinmersin 43 6,125 20-10-2009, 00:54
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi