15-04-2012, 11:36
Yeni meradan yakaladıgım mırmırların dün nihayet icabına baktım

Yeni meradan yakaladigim mirmirlarin son hali:)
|
15-04-2012, 12:55
murat eline sağlık sendende bu beklenirdi
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
15-04-2012, 14:57
afiyet olsun.
![]()
15-04-2012, 15:11
Afiyet olsun Murat
![]() ![]()
Bornova - izmir
15-04-2012, 15:42
salata sanat eseri..
![]() ![]() baliklarda guzel...afiyet olsun ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
15-04-2012, 15:47
bucalıfikret yazdı:murat eline sağlık sendende bu beklenirdiTesekkur ederim FIKRET abicim... mb58 yazdı:afiyet olsun.Tesekkurler MUSTAFA abi... orhanekmekci yazdı:Afiyet olsun Murat ORHAN abicim çoban salata uygun gordum genelde ben çoban yada bahce salata yi uygun bulurum ![]()
15-04-2012, 15:50
xfisher yazdı:Valla salata daha çok ilgimi çektiTesekkur ederim BERKAN abi ne yalan soyleyeyim izgarada balikta pek tuttugum bir pisirme sekli degil bende salatayi daha cok tuttum... Albatros-gr yazdı:salata sanat eseri.. Yaptik FARUK abicim nacizhane evdeki malzemelerden tesekkur ederim... ![]()
15-04-2012, 15:57
Ne yalan söyleyeyim o salata tabağı benim de çok ilgimi çekti.Limon dilimleri ne kadar itinayla dizilmiş...
Murat bu arada meslek bilginde ''AHÇI'' yazıyor; doğrusu ''AŞÇI'' değilmi ? ![]() ![]()
15-04-2012, 16:05
afiyet şeker olsun muratcım.
yanlız balıkları ızgaralarken resmen katletmişsin. ![]() ızgara yapacağın balığı,önce hafifçe yağlayacaksın,sonra yine hafifçe un birdaha hafifçe yağ tabii sıvı.bak dağılabiliyorlarmı. ![]() ustaya tarif.ne cesaret değilmi. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|