Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüso abimle yaptigim mini organizasyon
Sevgili abilerim ve kardeşlerim HÜSEYİN abi duydumki ANTALYAYA gelmiş ziyaret etmesek olmazdı tabiki telefonlaştık ve balıga gitmek için karar verdik ben her ne kadar aradıgım yemi bulamasamda balık bahane olsa gerek HÜSEYİN abinin kaldıgı yerin yolunu tuttum daha önce benimde hiç gitmedigim bir kıyıydı ANTALYAda olan bisiklet yarışlarından dolayı trafik felç olmuştu gecikmeli de olsa HÜSEYİN abiyi kaldıgı otele geldim ben HÜSEYİN abiyi beklerken ana o da ne baktımki HÜSEYİN abiyi golf arabasında rüzgarda estire estire geliyorSiyirdimsarıldık kucaklaştık ve yola koyulduk sahile dogru inerken ben HÜSEYİN abinin uyarılarını dikkate almamamdan dolayı çakılırız diye söyledi ben yolun görünüşüne aldandım ve kuma aracı sapladık sapladım daha dogrusu kaldıkmı şimdi yarım saatlik bir ugraşma sonucunda çıkarmayı başaramadıkSiyirdimallahtan az ileriden gelen bir arkadaş sagolsun yardımcı oldu ee tabiki tecrübeli aracın altına koydugumuz çalıların sayesinde birazda iteklemeyle aracı çıkardık sonunda ve sahila indik oltalarımızı nihayet denizle buluşturduk vuruşlar başlamıştı ama pek de neşesi oldugu söylenemezdi ufak balıktı sanırım ve benim ve HÜSEYİN abinin yakaladıgı iki küçük mırmırdan sonra ufak balıkların vurdugu anlamıştık balık yoktu ama çok mükemmel bir sohbet vardı bütün forumu çekiştirdikHappyHappyiyi yönde çekiştirdik ama Happy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
o anca pantolon balığı tutar Siyirdim sen biliyormusun ne usta oldugunu murat Gulumse
arapıma beyaz çok yakışmış özledik valla inatçı keçiyi Gulumse
Bul
maşallah'ınız var güzel buluşma olmuş tebrikler murat ev sağipliğin için teşekkürler balık olmasada muhabbetin belini kırmışsınız Alkis arabım kilo almışsın..AlkisAlkis
Bul
İki yakışıklı abim iki yakışıklı poz vermiş AlkisAlkis
Denizde sazan yok ya Hüseyin abi Siyirdim ondan bişey tutamamıştır.

Dostluğa Seerf.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:o anca pantolon balığı tutar Siyirdim sen biliyormusun ne usta oldugunu murat Gulumse
arapıma beyaz çok yakışmış özledik valla inatçı keçiyi Gulumse

Pantolon balığıHappyHappyBiliyorum abide daha göremedim bi balık yakaladıgını ben yakalayacaktım ama HÜSEYİN abiyi ezmek istemedim SiyirdimSiyirdimBeyazın üstünü daha sonra kapattı üşüyünce sen gel ESKİŞEHİR gibi memleketten ANTALYA da üşü olacak işmi hem nasıl inatçı abi birde bana boşlama siteyi diyo ben boşlamıyomda kendisi yokHadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah'ınız var güzel buluşma olmuş tebrikler murat ev sağipliğin için teşekkürler balık olmasada muhabbetin belini kırmışsınız Alkis arabım kilo almışsın..AlkisAlkis
Teşekkür ederim FİKRET abi ev sahibi olarak ne yaptımki abi kayda deger ...
MaVrUşGiL yazdı:İki yakışıklı abim iki yakışıklı poz vermiş AlkisAlkis
Denizde sazan yok ya Hüseyin abi Siyirdim ondan bişey tutamamıştır.

Dostluğa Seerf.

Teşekkür ederim SERKAN kardeşim yan tarafta tatlı su vardı bir ara kayboldu baktım tatlı suya sazana gitmiş ama oradada icraat yok malesef...HappySeerf
Bul
muratım nedemek yanında bulunman yeter.AlkisAlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım nedemek yanında bulunman yeter.AlkisAlkisAlkis

Şunun şurasında ANTALYADAN kim varki abi parmagı geçmez toplasan ben bulunmayacagımda kim bulunacakSeerf
Bul
Küçük bir kaza bu günü unutulmazlar anıların arasına yerleştirmişdirRoseharikasınız arkadaşlarSeerfarap yine ateşsiz yapamamışHappyAlkis
Bornova - izmir
Bul
Araaaap,bak beni islatan plastik kasaları biraz uğraştan sonra bahceye atmayı başardımSiyirdimHappyHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Etem abimle güzel bir gün YaKaMoZ 23 4,690 04-05-2012, 21:49
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi