Sevgili abilerim ve kardeşlerim HÜSEYİN abi duydumki ANTALYAYA gelmiş ziyaret etmesek olmazdı tabiki telefonlaştık ve balıga gitmek için karar verdik ben her ne kadar aradıgım yemi bulamasamda balık bahane olsa gerek HÜSEYİN abinin kaldıgı yerin yolunu tuttum daha önce benimde hiç gitmedigim bir kıyıydı ANTALYAda olan bisiklet yarışlarından dolayı trafik felç olmuştu gecikmeli de olsa HÜSEYİN abiyi kaldıgı otele geldim ben HÜSEYİN abiyi beklerken ana o da ne baktımki HÜSEYİN abiyi golf arabasında rüzgarda estire estire geliyor
sarıldık kucaklaştık ve yola koyulduk sahile dogru inerken ben HÜSEYİN abinin uyarılarını dikkate almamamdan dolayı çakılırız diye söyledi ben yolun görünüşüne aldandım ve kuma aracı sapladık sapladım daha dogrusu kaldıkmı şimdi yarım saatlik bir ugraşma sonucunda çıkarmayı başaramadık
allahtan az ileriden gelen bir arkadaş sagolsun yardımcı oldu ee tabiki tecrübeli aracın altına koydugumuz çalıların sayesinde birazda iteklemeyle aracı çıkardık sonunda ve sahila indik oltalarımızı nihayet denizle buluşturduk vuruşlar başlamıştı ama pek de neşesi oldugu söylenemezdi ufak balıktı sanırım ve benim ve HÜSEYİN abinin yakaladıgı iki küçük mırmırdan sonra ufak balıkların vurdugu anlamıştık balık yoktu ama çok mükemmel bir sohbet vardı bütün forumu çekiştirdik
iyi yönde çekiştirdik ama