Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akdenizin düşmani
Geçengün arkadaşlar tekneyle balıga çıkmışlar bir kaç parça mercanın dışında balık alamamışlar balon balıgından dolayı geri dönmek zorunda kalmışlar 5 tane resimde görüldügü gibi ve daha büyüklerini yaklamışlar ve balıgı yakaladıktan sonra karton kahve bardagından dişlerinin arasına yerleştirmişler hemen kesmiş ikinci denemede kutu kola nın kutusunu koymuşlar ve aynı şekilde kesmiş yani yan keski gibi diş varmış akdeniz sahilinde bu balıkların insana saldırmış olsalar düşünemiyorumHi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Yalnız akdenizinmi,buralarada geldi bu balık anladığım kadarıyla doğal düşmanıda yokHadiordan
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yalnız akdenizinmi,buralarada geldi bu balık anladığım kadarıyla doğal düşmanıda yokHadiordan

Orhan abi en büyük düşmanı AKYA balıgı diye duydum ben ne kadar dogrudur bilemem...
Bul
Baş belası olduğu garanti bu arada geçen sene ERDEK de yakalanmıştı Mahcup
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bunlarda benim burada yakaladığım balonlardanGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Bu balık bırak yemeyi beni görüntüsü bile tiksindiriyor geçenyıl mavikent tarafında at çek yaparken 2,3 metre önümde yalancıya saldırışını gördüm yakaladım 40lık misinayla misina agzına gelmemiş sahteyi yakalamış tam yutamamış sahteyi kurtarmaktı beni niyetim 20 tl vermiştim zarzor çektim sahteye verdigi tahribatı anlatamam öldürüp atmıştık yaklaşık2,5, 3 kg lıktı
Bul
az da olsa.... bizim buralar dada gozukmeye basladiSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bende silikonu yavaş çekiyordum, kuyruğunu koparmış
Bul
pek fazla gözükmüyor buralarda.Hadiordan
Bul
denizlerin piranhası.bakalım nereye varacak.Hi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi