Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot önerisi
Arkadaşlar biz 4 kişi birleşip bot almaya karar verdik önerileriniz nelerdir acaba
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:Arkadaşlar biz 4 kişi birleşip bot almaya karar verdik önerileriniz nelerdir acaba

baışla bahadıra sormak lazım işin uzmanları onlar.Alkishayırlısı olsun kardeşim.
Bul
Aman be abicim madem 4 kişisiniz mümkünse tekneye dönün ben deniz avcılığında oldum olası bot olayına sıcak bakmadım.76
Bul
yycolak yazdı:baışla bahadıra sormak lazım işin uzmanları onlar.Alkishayırlısı olsun kardeşim.

teşekkürler Yalçın abi
Bul
ALTAYLI yazdı:Aman be abicim madem 4 kişisiniz mümkünse tekneye dönün ben deniz avcılığında oldum olası bot olayına sıcak bakmadım.76

Ercan abi bende tekneye sıcak bakıyorum fakat taşıma sorunu olduğu için arkadaşlar bot alalım diyor
Bul
ALTAYLI yazdı:Aman be abicim madem 4 kişisiniz mümkünse tekneye dönün ben deniz avcılığında oldum olası bot olayına sıcak bakmadım.76

Cihan Deniz yazdı:Ercan abi bende tekneye sıcak bakıyorum fakat taşıma sorunu olduğu için arkadaşlar bot alalım diyor

Az önce bende düşündüm ve tam yazarım derken Ercan abi bana tercüman olmuş Wink sağolsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Cihan Deniz yazdı:Ercan abi bende tekneye sıcak bakıyorum fakat taşıma sorunu olduğu için arkadaşlar bot alalım diyor
Sizler hafta sonu zaman ayırabilidiğiniz için limanlayacak bir yer bulun. Yeni Foça Çakmaklı Şakran size uygun gibiSmile
Bul
bende Ercan abi ve Serkan ile ayni fikirdeyim
4 kisisiniz...Cihan..
tekne olayina sicak bakin derim..Seerf
yinede siz bilirsiniz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Sizler hafta sonu zaman ayırabilidiğiniz için limanlayacak bir yer bulun. Yeni Foça Çakmaklı Şakran size uygun gibiSmile
tamam Ercan abi arkadaşlara ileteyim
Bul
Albatros-gr yazdı:bende Ercan abi ve Serkan ile ayni fikirdeyim
4 kisisiniz...Cihan..
tekne olayina sicak bakin derim..Seerf
yinede siz bilirsiniz

sağolasın Faruk abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum