Bir süredir ara verdiğim balık avına,buzluktan çıkardığım sülünezleri alarak dün öğleden sonra şöyle mera yoklaması yapayım dedimderinlik 60 m.lerde balık nazlı gelenlerde aşağıdaki balıklar burada ilk kez görüyorum akdeniz balığımı acaba dedim Rauf beyin konusunda derin su gelin balığına benzettim,cevabı üstad verecektir ayrıca lezzeti nasıl acababu balık oltayı hiç boş bırakmadıarada gelen iki isparoz ve kupayı saymassak.Baktım bu balıktan kurtuluş yok tekneyi serbest akışa bırakarak avlandım iki istavritte bu şekilde geldi.Sonrası sırtıya döndüm güneş batıncaya kadar dolaştıysamda bir yazılı hanosla sırtıyı tamamladım.Dün Berkanda yazmışdı kollarımın bu kadar yanacağını hesap edemedimson resimde bahcemdeki kartopuDaha bolları sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rasgele.
boyutlarına göre gözleri biraz iri gibi geldi,yani dediğin gibi derin deniz balığı olabilir abi, ben senin yerine olsam barbun mercan karması bir tat hayal edip gözümü kapayıp mideye gönderirirm abi,daha bollarına afiyet olsun
tedirgin SaZaN yazdı:boyutlarına göre gözleri biraz iri gibi geldi,yani dediğin gibi derin deniz balığı olabilir abi, ben senin yerine olsam barbun mercan karması bir tat hayal edip gözümü kapayıp mideye gönderirirm abi,daha bollarına afiyet olsun
Yinede bu balığı tanıyanlardan birinin yorumunu bekleyeceğim
ORHAN abicim ANTALYA da cok cikan FARE baligi var yanilmiyorsam fare baligi sivri disleri vardir biraz arsizdir her buldugu yeme atlar vucut yapisi kaygandir intnette bakdigin zamanda cikiyor karsilastirabilirsin abi yinede tebrikler ciceklerde harika gozukuyorlar
YaKaMoZ yazdı:ORHAN abicim ANTALYA da cok cikan FARE baligi var yanilmiyorsam fare baligi sivri disleri vardir biraz arsizdir her buldugu yeme atlar vucut yapisi kaygandir intnette bakdigin zamanda cikiyor karsilastirabilirsin abi yinede tebrikler ciceklerde harika gozukuyorlar
Fare balığını yakaladığım için tanıyorum Murat,bu başka.
LeVrEkCi yazdı:ilk kez görüyorum benden yorum yok ama eğer iyi bir balıksa ne mutlu abi kartopuna ve papatyalara maşallah
Rauf beyin derinden gelen balıklar konusundan bakarak ismini yazdım,bu gün balıktan bir tane alıp köy kahvesinde balıkcı arkadaşlara gösterdim onlarda tanımadılar isim olarak Karaburun mercanı olarak anlaştık