Yemlide gelenler belli sırtıdanda boş dönmüşdüm,kararsızlığımı sırtıdan yana bozdum saat 17 den sonra teknemin yanındayım rüzgar tam sırtı yapmaya uygundu denize açıldım hedefimde melanur yakaladığım avlakavlağa gidene kadar kıyıya yakın sırtı çekmeye karar verip iki sahteyi denizle buluşturdum.Yarım saat kadar sonra rüzgar hızını artırdı arkasından dalga kaldırdı benim açıkta bulunan melanur avlağı hayal oldusırtı yaparak geldiğim yer eğriliman yakınıydı belki rüzgar yatar diyerek(yine meteo gr ile fremeteonun gazabına uğradım) sırtıya liman içinde devam ettiysemde bir şey yok liman dışına çıkmaya karar verdim kıyıya çok yakın olmadan dikencik koyuna doğru yol almaya başladım gözümde hep dalgalarda aşağıdakide tam bu sırada geldibalığı tekneye alıncaya kadar balıkla ayrı uğraş teknenin yönünde tutmak için ayrı uğraş sonunda dalganın birini yandan yiyip suyu yesemde balığı aldım,aldım almasınada balık tekneyi görünce hırcınlaşıyor iki kere yol verdimbaktım olacak gibi değil bereket versin deyip geri döndüm.Daha büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rasgele.İkinci foto gecen ay başlarında çekmişdim benim çok ilgimi çekti
senin yasadigin ayni heyecan ile raporunu okudum Orhan abi..
evet seni guzel ugrastirmis arkadas..ama tepsideki yerini almis..
afiyet olsun
2.foto acaip guzel....
bu arada palamutun tekneye yaklastigindaki tepkisi cok sert...sahteyi,koparmasi isten degil....
senin motorun,direksiyonunu sirti yaparken sabitlestirsen...daha rahat edersin..gerci cok dalgali havada para etmiyor ama..yine faydasi var
daha da bollarina Orhan abi
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:senin yasadigin ayni heyecan ile raporunu okudum Orhan abi..
evet seni guzel ugrastirmis arkadas..ama tepsideki yerini almis..
afiyet olsun
2.foto acaip guzel....
bu arada palamutun tekneye yaklastigindaki tepkisi cok sert...sahteyi,koparmasi isten degil....
senin motorun,direksiyonunu sirti yaparken sabitlestirsen...daha rahat edersin..gerci cok dalgali havada para etmiyor ama..yine faydasi var
daha da bollarina Orhan abi
rastgele
gün içinde yaşadıklarımı yazsamkısadan kestimsabitleme vidası tam sıkmıyor onun zorluğunu çekiyorum yakında bakıma götürdüğümde baktıracağım.İnan palamutun hatırını soraken dünkü maceram hep gözümün önündeyditeşekkür ederim Faruk
vay vay vay .babacığım ne yapmışsın sen öyle.
maşallah iyi denk gelmiş.tatlı bir heyecan yaptırmış.
aman ne güzel,ne güzel.bundan sonra daha bol olur inşallah.
ellerine sağlık.