Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar yardım edin
abiler bedene köstek nasıl takılır.yardım edin lütfen
Bul
arkadaşım forumu araştırırsan bunların hepsini görürsün resimleriyle beraber yanlış anlama orda değişik değişik bedene köstek bağlama çeşitleri var daha iyi bilgi alacağını zannediyorum
Bul
bununla ilgili bi çalışma yapacagız aliço baglıyacak ben kameraya alacagım her türlü dügümü fırdöndü,kanca rapala kursun baglamasını yayınlıyacagız 2 şer dakikalık görüntüler olacak
aliçoyla buluştugumuzda balık tutmaktan zaman ne zaman bulursak o zaman halledecegiz Smile)
Bul
bu fikir de çok güzel bazı takımlar yazı ile sadece bazan anlamıyor insan ne demek istendiğini ya resim yada video en güzeli
Bul
stefan -bende bağzı düğüm ceşitleri var gönderiyorum resim hareketsiz olursa üstüne tıkla.
birde bu var
Levrekci yazdı:bununla ilgili bi çalışma yapacagız aliço baglıyacak ben kameraya alacagım her türlü dügümü fırdöndü,kanca rapala kursun baglamasını yayınlıyacagız 2 şer dakikalık görüntüler olacak
aliçoyla buluştugumuzda balık tutmaktan zaman ne zaman bulursak o zaman halledecegiz Smile)

böyle bi çalışma olursa cok güzel olur.
Bul
rauf aradığım son resimde ki bağlama şekliydi.gercekten cookk teşekkürler
Bul
stefan
süleyman işine yaradığına sevindim benim bağlama sistemim cok değişik ve basit ama anlatması zor selamlar rast gele.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi