16-05-2012, 11:35
birşey soracam izmirde bizim adminimiz yokmu artık?
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ
16/03/1969 İzmir Hatay
ERTÜRK ÇELİKKALELİ
16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
affınıza sığınarak
|
16-05-2012, 11:35
birşey soracam izmirde bizim adminimiz yokmu artık?
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ 16/03/1969 İzmir Hatay 0 rh +
16-05-2012, 11:37
olmazmı murat kardeşim varya...
![]() yycolak yazdı:olmazmı murat kardeşim varya... abi hakılsın ama uzun zamandır siteye girmiyor diye biliyorum bir sorunmu var biliyorsunuz izmirde hatrı sayılır bir üyemiz var buna bir çözüm bulsanız. kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ 16/03/1969 İzmir Hatay 0 rh +
16-05-2012, 12:21
b.kral yazdı:abi hakılsın ama uzun zamandır siteye girmiyor diye biliyorum bir sorunmu var konu açıldıya yönetim mutlaka ilgilenecektir ertürkcüm. ![]()
16-05-2012, 12:27
b.kral yazdı:abi hakılsın ama uzun zamandır siteye girmiyor diye biliyorum bir sorunmu var Ertürk abi, yönetime girmek için ya niyetini belli edip ihtiyaç varmı bende girebilirmiyim teknik konulardan anlarım diye teklifte bulunuluyor yada yönetim ihtiyaç doğarsa uygun olabilecek kişilere teklifte bulunuyor. Hatırı sayılır bir üyemiz var derken bir kişiyi kast ediyorsan bu konuyu Oktay abi yada Nihat abiyle özelden paylaşabilirsin. Yok İzmirden niye kimse yok diyorsan Son Bahadır abi kendi isteğiyle ayrıldı, Murat işlerin yoğunluğu ve yakın bir zamanda rahatlıyacağı ve iyi bir dönüş yapacağını söyleyerek müsade istedi onun haricinde teklif edilenlerde kabul etmedi.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
16-05-2012, 12:29
her türlü problemleri ist.yalova vs.illerdeki adminlerde çözüyor.neden böyle bir şeye gerek duydunuz bilmiyorum ama ihtiyaç varsa izmirdeki admin sayısını arttırmakta problem olmaz.yönetim bu konuyu halleder.
mesela Yakup Yalçın Çölak arkadaşımıza yakışır. ![]()
16-05-2012, 12:35
muratı 6 ay evvel aradım siteye girmeyeceksen seni vip yapıyorum dedim abi nisan sonu bomba gibi geliyorum dedi geçen hafta aradım mayıs sonu bomba gibi geliyorum dedi
![]() zamanında orhan babaya teklif etmiştik istememişti.muratı bekliyelim bakalım.ayrıca tüm adminler istanbullu,ankaralı,izmirli veya adanalı farketmez yeterki adminlik veya modluk görevini adil olarak kullansın ve devamlı sitede olsun önemli olan bu bizim için. yönetici olabilecek birçok isim var ama hem paneli iyi kullanacak hem adil olacak hemde burada devamlı online olacak isimleri yetkili yapıyorum.bunu yaparken co-adminleri ben seçiyorum modları tüm adminler seçiyor.sadece adminleri oktay ile beraber karar veriyoruz. muratın suyu kaynadı artık gelse iyi olacak ![]() ![]()
16-05-2012, 12:57
bu arada mod olmak isteyen varsa isim verin değerlendirelim.
yalçın abi olmaz yalçın abi saolsun duygusal davranır ![]() ![]() ercan abide olmaz rahat bırakın abimi zaten koşturup duruyor bide burada stresmi yapacak kendine ![]() kolay değil arkadaşlar yeri geldi öyle kararlar vermek zorunda kalıoruzki boşuna stres var hayatımızda kaç kez oktaya ben bırakayım dedim kabul etmedi inanın göründüğü gibi değil bu iş. herzaman dyorum ben bu sitede admin oldugum için birçok kişi tarafından sevilmiyorum ![]()
16-05-2012, 13:36
Nihatçım birçok kişi tarafından sevilmediğin fikrine katılmadığımı ifade etmek isterim.
![]() gayet güzel götürüyorsun ![]() ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
16-05-2012, 13:40
Salih Reis yazdı:Nihatçım birçok kişi tarafından sevilmediğin fikrine katılmadığımı ifade etmek isterim. teşekkür ederim salih abi ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|