Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyükçekmece öncesi...
Büyükçekmece organizasyonu haftası cumartesi günü İstanbul'da çektiğim birkaç kareyi paylaşmak istedim arkadaşlar.Umarım beğenirsiniz.Sevgi ve selamlarımla..Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
karelerin devamı..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hocam eline sağlık güzel resimler teşekkürler.Alkis
Bul
balık tutamadınmı ufuk hocam Gulumse
Bul
Hocam elimin altındada olsa gidemiyorum Snifsinf resimlere bakınca özlediğimi fark etdim, sayendede kısa süreli bi ziyaretde bulundum Gulumse teşekkür ederim AlkisSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık güzel resimler teşekkürler.Alkis

Teşekkürler Fikocum.Gulumse
LeVrEkCi yazdı:balık tutamadınmı ufuk hocam Gulumse

Olta atmadım Nihat.Aslında tam zamanıymış.Köprünün hali malum.Nasılsa o gece
organizasyon vardı ya.Oraya saklamıştım hevesimi Gulumse
Bul
ellerin dert görmesin hocam çok güzel kareler yakalamışsın maşallah.Alkis
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hocam elimin altındada olsa gidemiyorum Snifsinf resimlere bakınca özlediğimi fark etdim, sayendede kısa süreli bi ziyaretde bulundum Gulumse teşekkür ederim AlkisSeerf

Bu işler zaten hep böyle olur be Serkanım.Sen hep ordasın bıkmışsındır arada özledinmi tam olur işte.Keyfini çıkarırsın fırsatını bulunca.
Fotoları beğendiğine sevindim.Ben teşekkür ederim GulumseSeerf
Bul
yycolak yazdı:ellerin dert görmesin hocam çok güzel kareler yakalamışsın maşallah.Alkis

Teşekkür ederim Yalçınım.Senin de ellerin dert görmesin.AlkisGulumse
Bul
Hocam bu karelerAlkisAlkisAlkisnır. Teşekkürler abisi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi