Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LeVrEkCi&MaVrUşGiL 22/05/12
Nihat abi ile bir önceki akşam sözleşip yine aynı yerde buluşmaya karar verdik ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte oltaları su ile buluşturduk ama bizim iş saati gelene kadar at çekler sonuç vermeyince toplanmaya başladık o sıra çapariler dolmaya başladı ancak bizim süremiz dolmuştu mesai için çıkmamız gerekiyordu.

Ben Nihat abiden önce gelmiştim, tam gün ağırırken oradaydım farklı sahtelerle ve birçok kez atçeklerim sonuç vermedi.

Güzel bir boğaz sabahı yine aynı güzellikte kahvaltı ve sohbetle bizi güne hazırladı Seerf en kısa sürede tekrar etmek dileğimle Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Güzel kareler elinize sağlıkGulumse
Balıklı avlara rastgele
Bul
inşallah birdahakine rastgele
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
iki güzel insanın güzel sohpeti tonlarca balıktan daha değerlidir herhalde.balık bir dahakine.teşekkürler serkancım.Alkis
Bul
Sabah erken saatte o havayi teneffus etmek hos sohbet ve muhabbet daha ne olsun tebrikler...
Bul
O güneşin doğuşunu izlemek o kadar keyiflidir ki anlatmakla bitmez. O sırada teknede isem mutlakaSeerfkutlar şükrederim76
Bul
Anlaşılan dişliler kıyılamadılar Serkan,avlağınızda sabahın keyfi bir başka güzellikSeerfbirdaki avınız balıklı olur inşallah.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
sert geçen bir kış tan sonra sahilde balık olmasada o ortamda olmak güzel.
ellerinize sağlık.bir daha ki avlarınızın bol balıklı geçmesi temennilerimle.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
şu balıksız raporlar bölümü beni sıkmaya başladı serkan Gulumsebalıklı olsun artık yahuu..
Bul
o saatte kahve keyfi bir baska..Alkis
ama insallah bir dahakine baliklisina insallah...
fotolar harikaAlkis....tesekkurleerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,323 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,906 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi