Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kötününde Kötüsü
Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü birde çok kötü haberi olduğunu söyler. Daha sonrada ilk önce hangisini söylememi istersiniz diye sorar. Hasta ilk önce kötü haberi duymak istediğini söyler. Doktor hastaya "Tahlillerinizi aldım ve ne yazık ki 24 saat ömrünüz kaldı." der. Hasta yıkılmıştır. Doktora sorar "Daha kötü haber ne olabilir ki ?" Doktor "Dünden beri sizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim."
---------------------
Temelin mazereti başkadır
TEMEL, televizyon izlerken telefon acı acı çalar... Telefona bakan Fadime, kısa bir görüşmeden sonra telefonu kapatıp, Temel'e seslenir:
- Cemal'in karusi ölmiştur da!.. Seni cenazeye çağriyi.. Üzüntüsü yüzüne yansıyan Temel:
- Pu sefer citmecem Fadume...
- Olir mu Temelum? O senin en iyi usağundur ha. Temel biraz düşünür:
- Adam, üçüncü kez karisinun cenazesune çağriyi Fadume. Pen onu bir kez pile davet edemedum. Ne yüzle cenazeye cideyrum da!..
---------------------
Cin fikirli
Salamon'un eşi ölmüş... Bir gazetenin ofisine giderek en ucuzundan standard bir ilan vermek istemiş. Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmış.
-Rebeca'yı kaybettim; üzgünüm.
İlan görevlisi ilanı görünce Salamon'u uyarmış.
- İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz. Üç kelime daha hakkınız var.
-Salamon sormuş: "Aynı paraya mı?"
-Görevli: "Evet, aynı paraya".
Salamon üç kelime daha eklemiş.
- Sahibinden Satılık Toyota...
---------------------
Hacı murat ve Ferrari
Hacı Murat otobanda yolda kalır.1 , 2 saat beklemenin ardından Son Model bir Ferrari Durur yanına. Kısa bir tanışmanın ardından Şehir merkezine kadar Hacı Muratı halatla çekmeye karar verirler. Hacı Muratın sahibi Ferrarinin saöförünü uyarmadan edemez.
-Kardeş sakın 70 km hızı geçme.
-Tama Kardeş geçmem . Eğer unutupda hızlanırsam 1 ,2 sellektör yap ben yavaşlarım .
Bunuda hallettikden sonra yola cıkarlar. bizim ferrarinin yanından bir Bmw geçerki.. off bu ne sürat. tabi bizimki gaza gelmiştir . Basar peşinden , 100-120-160-180-200 ve 300 son sürat Bmw yetişmiştir. Amansız bir Yarış . Tabi bizim Hacı Murat Arkada Sellektörler peşe ama gören yok.!
Yukardan otobanı izleyen Polis Helikopteri olayı görür ve amirine bir anons yapar.
-Amirim otobanda Ferrari ile Bmw 300 km hızla Yarışıyorlar.
-Ne var bunda oğlum bırak yarışsınlar.
-Sorun o değil amirim.Arkadan Hacı Murat Yol verin diye Sellektör Yapıyor.
-------------------------
İlgi: Kötününde Kötüsü
Delinin biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek serbest bıraklımasını ister.Bunun üzerine doktor:
-Sana bir soru sorucağım doğru bilirsen burdan çıkarsın
Deli:
-Peki anlaştık sor sorunu.
Doktor:
-Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam.Şimdi aşağıya atlar mısın atlamaz mısın?
Deli:
-Niye atlayım ben delimiyim der?
Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar
Deli:
-Ya bardağı çekersen
-------------------------
Kaplumbağa

Dort kaplumbaga piknige cikmaya karar veriyorlar. Erzaklari hazirlayip yola koyuluyorlar. Bir yil, iki yil, bes, on yil derken 30 yil sonra piknik yerine variyorlar. Hemen erzaklari cikariyorlar, gazozlar, yiyecekler, hersey ortaya cikiyor.
Gazozlar da sise gazoz. Ve acacak YOK! Tek cozum, birinin eve gidip acacagi alip getirmesi. Dogal olarak en genc kaplumbagayi seciyorlar. Genc eleman:
- "Giderim, ama bir sartim var." der ve ekler.
- "Buradaki yiyeceklerin hicbirine ben gelinceye kadar dokunulmayacak." Digerleri de bunu kabul eder. Elemanimiz yola cikar. Aradan bir, iki, on, yirmi yil gecer. Bu arada yasli kaplumbagalardan birisi fenalasir, ölmek uzeredir. Arkadaslari ne yapsa faydasiz. Kaplumbaga'nin son dilegi olup olmadigini sorarlar. O da:
- "Gerci genc kaplumbagaya soz verdik ama, suradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu?" der. Digerleri de kiramaz ve:
- "Elbette!" diyerek, sarmalardan birini verirler.
Tam agzina atacagi sirada genc kaplumbaga calilarin arasindan firlar ve:
- "Böyle Yapacaksanız. Gitmem Haaaa!"
Bul
Ümit, senden ricamdır aynı başlığa girebilecek konuları tek başlıkta aç ve miadı dolmuş konulara çok iyi tebrik ederim vs. temennilerde bulunarak gündeme taşıma Wink çünki mevcutda olan güncel konular hitden düşüyor ve sair üyelerin takibi zorlaşıyor Wink anlayışın için şimdiden teşekkür ederim.

Güzel fıkralar paylaşmışsın AlkisHappyHappy sabah sabah iyi geldi teşekkürler Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ümit, senden ricamdır aynı başlığa girebilecek konuları tek başlıkta aç ve miadı dolmuş konulara çok iyi tebrik ederim vs. temennilerde bulunarak gündeme taşıma Wink çünki mevcutda olan güncel konular hitden düşüyor ve sair üyelerin takibi zorlaşıyor Wink anlayışın için şimdiden teşekkür ederim.

Güzel fıkralar paylaşmışsın AlkisHappyHappy sabah sabah iyi geldi teşekkürler Alkis

Tamam kusura bakmayın , zten bu 2. gün ufak hatalar olacak sizlerin sayesindede düzeltecez Big Grin
Bul
Bu eklediklerini en üst mesajda topluycam heberin olsun Wink bi zahmet oraya ekleyiver.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Konuyu düzenleyip aynı mesaj içinemi yazayım hepsini ? Tamam Wink
Bul
teşekkürler ümitcim.Alkis
Bul
teşekkürler ümit.AlkisHappyHappy
Bul
Temelin babası ölmüş ve cenaze işlemlerine başlanmış.Cenazeyi yıkamaya , cevrenin tanımış simalarından yaşlı bir hoca gelir.Neyse temelin babasını yıkar ve temelden bahşişini ister.Temelde hocaya 20 tl verir ve teşekkür eder , ama hoca bu parayı az bulunca temel Sinirlenir ve ;

- Bana bak hoca aşağı mahallede 5 tl ye koca tır yıkıyorlar , adamın asabını bozma.Siyirdim
Bul
Teşekkürler paylaşımlar için güzeldi...Alkis
Bul
teşekkürler ümitcim.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: