Dün gece çupra tutmak amacıyla yemlerimi alıp meramın yolunu tuttum. Hedef balık çupra idi. Uzun uğraşlar sonuç vermedi. He attığım yeme kaya balığı atlıyordu. Yakaladığım kaya balıklarından 2 tanesini bırakma yaptım. sabah saat 5 sıraları önce bir adet ispendek yakaladım.(balık çatlamıştı geriye salamadım) Hemen 10 dakika sonra koca kafa levrek geldi. Allaha şükür gene nasibimi aldım ve iş yerime döndüm.
maşallahın var barış en azından çupraya gdip levrek tutuyorsun biz levrek diye gidip kolyoz tutuyoruz büyük trofeler denk gelsin oltana inşallah.rastgele
LeVrEkCi yazdı:maşallahın var barış en azından çupraya gdip levrek tutuyorsun biz levrek diye gidip kolyoz tutuyoruz büyük trofeler denk gelsin oltana inşallah.rastgele
Abi herşey nasip işi çok şükür nasipli adamım. Arkadaşlar arasında espri konusu bile oldu buralarda çay bardağına olta atsa balık çıkar diye çok çok şansılıyım. İnşallah sanada gelecektir levrekler.
ellerin dert görmesin şekerim.güzel balık.senin ispendek dediğinle biz ailecek doyarız be koçum.allah nasiplerinide şansınıda hep açık tutsun.tamamen iyileştin değilmi.balığa başladığına göre.tekrar geçmiş olsun kardeşim.afiyetle.