Yorumları: 835
Konuları: 12
Arkadaşlar merhaba,siteye dün üye oldum lakin yazıları okumaktan fırsat bulupta kendimi tanıtamadım,kusuruma bakmazsınız inşallah.Ben Aydın Kocadağıstan İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.( Kavacık-Beykoz).Uzun yıllardır amatör balıkçılığa (kıyıdan)ara vermiştim,içimden ha bugün ha yarın başlıyacağım diyordum lakin bir türlü olmadı,kismet bu haftaya imiş.Her şey güzelde gel gelelim takımlar hep çürümüş gittim yeni malzeme aldım,bu seferde takım hazırlamayı unutmuşum

.Neyseki internette baktığım bir kaç sitenin içerisinden buranın daha samimi ve daha bilgi verici olduğunu gördüm,kısaca imdadıma bu site yetişti,hazırlayanın ve katkıda bulunanların ellerine ve emeklerine sağlık.Unuttuklarımı hatırlamak,bilmediklerimi öğrenmek ve olurda paylaşım yapabilecek kadar balık tutabilirsem

sizlerlede paylaşmaktır dileğim.Yazacak çok şey var lakin biraz daha konulara bakıp öğrenmek lazım nasılsa gene konuşuruz burdan.Herkese rast gele diyorum.
Saygılarımla...
Yorumları: 180
Konuları: 20
Aramıza hoş geldin en yeni ve güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz , forumdaki ustalarımız takıldınız konularda yardımcı olurlar , bizde bildimiz yere kadar yardımcı olmaya çalışcaz rasgle
AmatörBalıkcı19 yazdı:Aramıza hoş geldin en yeni ve güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz , forumdaki ustalarımız takıldınız konularda yardımcı olurlar , bizde bildimiz yere kadar yardımcı olmaya çalışcaz rasgle 
Teşekkür ederim arkadaşım,rastgele
Yorumları: 469
Konuları: 35
Hoş geldiniz.Rastgele.
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.

muhammed tr yazdı:Hoş geldiniz.Rastgele.
Hoşbulduk kardeşim,rast gele
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
AYDIN abi aramiza hosgeldin...Forumumuz hakkindaki guzel dusunceleriniz icin tesekkurler dusunduklerinizlede yaniliyor sayilmazsiniz bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayip bana hak vereceksiniz malum saat gec oldugu icin abilerimin ve kardeslerimin coguda uykuya daldular laf aramizda uykucudurlar biraz

keyifli paylasimlar
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Aydin ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
dagistan yazdı:Merhaba arkadaşlar grup'a benim gibi paslanmış acameileride kabul ediyormusunuz,ederseniz Aydın İstanbul,Kavacık-Beykoz
diger bir konuda bu mesaji gordum Aydin..
burada islenmis paslanmis diye bir sey yoktur..
herkez degerlidir...kimsenin kimseden fazlasi yoktur..nede eksigi vardir..
bu nedenle herkez esittir..sadece burada samimi bir ortamda,esprisi ile her seyi ile bilglerimizi-avlarimizi paylasiyoruz..
tekrar hosgeldin...paylasimlarini bekliyoruz
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]