Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba
Arkadaşlar merhaba,siteye dün üye oldum lakin yazıları okumaktan fırsat bulupta kendimi tanıtamadım,kusuruma bakmazsınız inşallah.Ben Aydın Kocadağıstan İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.( Kavacık-Beykoz).Uzun yıllardır amatör balıkçılığa (kıyıdan)ara vermiştim,içimden ha bugün ha yarın başlıyacağım diyordum lakin bir türlü olmadı,kismet bu haftaya imiş.Her şey güzelde gel gelelim takımlar hep çürümüş gittim yeni malzeme aldım,bu seferde takım hazırlamayı unutmuşumRolleyes.Neyseki internette baktığım bir kaç sitenin içerisinden buranın daha samimi ve daha bilgi verici olduğunu gördüm,kısaca imdadıma bu site yetişti,hazırlayanın ve katkıda bulunanların ellerine ve emeklerine sağlık.Unuttuklarımı hatırlamak,bilmediklerimi öğrenmek ve olurda paylaşım yapabilecek kadar balık tutabilirsemSmilesizlerlede paylaşmaktır dileğim.Yazacak çok şey var lakin biraz daha konulara bakıp öğrenmek lazım nasılsa gene konuşuruz burdan.Herkese rast gele diyorum.
Saygılarımla...
Aramıza hoş geldin en yeni ve güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz , forumdaki ustalarımız takıldınız konularda yardımcı olurlar , bizde bildimiz yere kadar yardımcı olmaya çalışcaz rasgle Wink
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Aramıza hoş geldin en yeni ve güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz , forumdaki ustalarımız takıldınız konularda yardımcı olurlar , bizde bildimiz yere kadar yardımcı olmaya çalışcaz rasgle Wink

Teşekkür ederim arkadaşım,rastgele
Hoş geldiniz.Rastgele.Gulumse
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
muhammed tr yazdı:Hoş geldiniz.Rastgele.Gulumse

Hoşbulduk kardeşim,rast gele
AYDIN abi aramiza hosgeldin...Forumumuz hakkindaki guzel dusunceleriniz icin tesekkurler dusunduklerinizlede yaniliyor sayilmazsiniz bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayip bana hak vereceksiniz malum saat gec oldugu icin abilerimin ve kardeslerimin coguda uykuya daldular laf aramizda uykucudurlar birazSiyirdim keyifli paylasimlarSeerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:AYDIN abi aramiza hosgeldin...Forumumuz hakkindaki guzel dusunceleriniz icin tesekkurler dusunduklerinizlede yaniliyor sayilmazsiniz bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayip bana hak vereceksiniz malum saat gec oldugu icin abilerimin ve kardeslerimin coguda uykuya daldular laf aramizda uykucudurlar birazSiyirdim keyifli paylasimlarSeerf

Hoş bulduk kardeşim.Seninle aynı fikirdeyim(yani site için düşündüklerim hakkında)Okudugum bir çok yazıda gerçekten bilgilendim,gerçi hayli ara vermiş olan biri için bazı terimler kafamı karıştırsada,genede yararlı oldular.Acelem yok uykudan kalkmalarını beklerimWinkTekrar teşekkür ederim ilgi ve alakana kardeşim..Seerf
Aydin ailemize hosgeldin
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aramıza hoşgeldin aydın keyifli paylaşımlar diliyorum sevgiler selamlar rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
dagistan yazdı:Merhaba arkadaşlar grup'a benim gibi paslanmış acameileride kabul ediyormusunuz,ederseniz Aydın İstanbul,Kavacık-Beykoz

diger bir konuda bu mesaji gordum Aydin..
burada islenmis paslanmis diye bir sey yoktur..
herkez degerlidir...kimsenin kimseden fazlasi yoktur..nede eksigi vardir..
bu nedenle herkez esittir..sadece burada samimi bir ortamda,esprisi ile her seyi ile bilglerimizi-avlarimizi paylasiyoruz..
tekrar hosgeldin...paylasimlarini bekliyoruzSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Edirne bölgesi merhaba !!! tatar1301 16 3,091 08-09-2016, 23:24
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  merhaba Can_Kurtul 13 1,241 25-03-2016, 10:37
Son Yorum: HAŞİM77
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,663 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 2,134 21-02-2016, 00:33
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  Merhaba çömez 8 840 18-02-2016, 19:32
Son Yorum: gobekbalığı
  Tekrar merhaba oguzcanagca 14 2,215 05-04-2015, 21:14
Son Yorum: oguzcanagca
  Zonguldak'tan merhaba! tarumar 18 2,402 19-05-2014, 13:29
Son Yorum: ufuktan26
  Merhaba zaad 12 1,840 04-02-2014, 09:47
Son Yorum: mariner8
  Merhaba Sokrates 10 1,614 01-12-2013, 13:15
Son Yorum: mariner8
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,367 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: