Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yemcinin gazabi
Dün akşam üstü mesaim bittikten sonra birden balıga gitmek istedim ani bir kararla evden çıktım ve dogru malık yemi satılan dükkana vardım boru kurtlarının nasıl oldugunu sordugumda bana hemen içlerini açarak gösterdi gayet güzeldi yemimi alıp dogru meramın yolunu tuttum ilk boru kurtunun poşetini açtıgım zaman anladımki bana gösterdigi boru kurtlarınla bana verdikleri farklıydı hemen hemen hepsinin içleri boştu yemcinin sayesinde balık olan merada çok az bir balıkla dönmek zorunda kaldım ilk fırsatta yemciyi ziyarete gidecegim...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harikasın muratcım yemciye rağmen balıkları almışsın.afiyetle kardeşim.yemciye birlikte gidelim.Dovs05RolleyesHehehe
Bul
canın saolsun murat yinede iyi iş çıkmış tebriklerAlkis
Bul
bereketi olsun murat yemciye rahmen tavalık balık çıkmış ışıl ışıl mübarekler rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Bereketli olsun murat yinede balık almışsın olumsuzluklara rağmen.GulumseYemciyede bizden selam söyle.Hadiordan95969488
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Murat afiyet olsun diyor ve ekliyorum o kırmızı balıgın yenirmi bilmem sen ne yaptın ..lesepsiyen bir türdür o..
Bul
muvaffak abi murata abinin tuttugu kırmızı balıga ben silifkede iken poşet balıgı diyolardı çok sert ama gerçekten çok sert bir derisi, pulu var eti çok leziz degil, dagda balık avı esnasında ateşin üzerine atıp diyorduk silifkede Smile ama pazarlarda hiç görmedim satıldığını asıl adınıda bilmiyorum
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Mufi yazdı:Murat afiyet olsun diyor ve ekliyorum o kırmızı balıgın yenirmi bilmem sen ne yaptın ..lesepsiyen bir türdür o..

MUVAFFAK abi ben yakalanan baliklari komsuya verdim ne yapti bilmiyorum ama muhtemelen yemistir...
Bul
Ellerinize sağlık, o yemciyi bir an önce ziyaret etmek lazım....
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Güzel av olmuş yinede.rastgeleGulumse
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi