Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr Paragat-sirti 0-1
9/6/2012 cumartesi...
Saat 07:00..Ayhan ile paragat atma programi yaptik.Oncelikle 300 kanca atmayi dusunuyorduk,fakat aldigimiz duyumlar paragat veriminin az oldugu yonunde olunca,bunu 200 kancaya indirdik.Paragat atma saatine kadar sirti yaptik,1 istavritten baska bir sey tutulmadi.Paragatimizi taslik meraya attik...
10/6/2012 pazar...
Saat 07:30..Paragatimizi toplamak icin Ayhan`in tekne ile mese sahilinden acildik.Deniz ve hava fena degil.Toplamaya basladik.Beklenilenin aksi cikmadi.Pek balik yokSnifsinf.Kayda deger 2 sargos var.
Saat 09:00..Ayni merada sirtiye basladik.TikHadiordan yok.1 saat kadar dolastik.
Saat 10:00..Sirtide melanur oldugunu bildigimiz,Sariyer onune gectik.Burada baska tekneler sirti yapiyorlardi.Bizde hemen sirtiye basladik.Onceden balik az vuruyordu.Hava hafif poyraz,arada balik aliyorduk.
Saat 11:00...Hafiften lodos geldi.Deniz biraz hereketlendi.Bu arada balikta hareketlendi.Hava daha da fazla esmeye basladiHi,melanur da ayni hizda hareketlendi.Burada (ALTAYLI)Ercan abi`nin muhabbeti gecti.Bana bir konuda melanurun dalgali havayi sevdigini yazmisti.Aynen dedigi gibi de olduAlkis
Saat 12:00...Hava ve deniz cok bozdu.Dalgalarin icinde melanur tutuyorduk.Bir an,cikardigimiz baliklara baktik..yeterli dedik.
Saat 12:30...Sirtilerimizi toparladik,guzel bir av gununu sonlandirdik.

Bundan iyi avlar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hemşerim sizi tek geçiyorum bu alemde ,ayrıntılı rapor,temiz balıklar için teşekkürler
Daha güzellerine rastgelsinGulumse
Levrek olsa onu bilem yakalarsınız ayniSiyirdim
Bul
farukcum gönülden tebrikler.sırtı işi bitirmiş.yazıklar olsun o 200 tane iğneye.iki çarpmanın bileğini bükememişler.kapamamışlar şöyle kg üstü çipuraları sargozları.ben bile utandım valla.neyse bir sonraki sefere görevlerini başarır diyelim 200 iğneye.afiyetle farukcum gün güzel bitmiş.melanurlar çok güzeller.ayhan kardeşede saygılar.76
Bul
abicim gönülden tebrik ediyorum sen çok gençlere taş çıkartırsın biliyorum balığın belini kırmışınız,paragat verimsiz geçmiş ama gelenler kalite balıklar afiyetler olsun devamına rastgelesinAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Kırkbirkere maşallah,melanurun tam zamanı dediğin gibi rüzgar biraz dalga kaldırdımı gelsin melanurlarGulumsedikkatimi çekti Ayhan balığı kancadan çıkarırken havlumu kullanıyor.Devamına inşallah,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
çılgınbalıkçı yazdı:Hemşerim sizi tek geçiyorum bu alemde ,ayrıntılı rapor,temiz balıklar için teşekkürler
Daha güzellerine rastgelsinGulumse
Levrek olsa onu bilem yakalarsınız ayniSiyirdim

yycolak yazdı:farukcum gönülden tebrikler.sırtı işi bitirmiş.yazıklar olsun o 200 tane iğneye.iki çarpmanın bileğini bükememişler.kapamamışlar şöyle kg üstü çipuraları sargozları.ben bile utandım valla.neyse bir sonraki sefere görevlerini başarır diyelim 200 iğneye.afiyetle farukcum gün güzel bitmiş.melanurlar çok güzeller.ayhan kardeşede saygılar.76

bahriyeli yazdı:abicim gönülden tebrik ediyorum sen çok gençlere taş çıkartırsın biliyorum balığın belini kırmışınız,paragat verimsiz geçmiş ama gelenler kalite balıklar afiyetler olsun devamına rastgelesin::

orhanekmekci yazdı:Kırkbirkere maşallah,melanurun tam zamanı dediğin gibi rüzgar biraz dalga kaldırdımı gelsin melanurlarGulumsedikkatimi çekti Ayhan balığı kancadan çıkarırken havlumu kullanıyor.Devamına inşallah,afiyetleSeerf

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
evet Orhan abi,havluyu kullaniyorSiyirdim
bu arada kirkbir kere masallah bir degim..ama burada tam yerinde..cunku melanurlar 41 degil...40 yani 41 e yakinSiyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
evet Orhan abi,havluyu kullaniyorSiyirdim
bu arada kirkbir kere masallah bir degim..ama burada tam yerinde..cunku melanurlar 41 degil...40 yani 41 e yakinSiyirdim
sizlerede rastgele
Ben istavritide melanurdan saydımHappygelen balıkların sayısı bir tarafa bereketli av olmuş,yinede kırk bir kere maşallahAffet
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Ben istavritide melanurdan saydımHappygelen balıkların sayısı bir tarafa bereketli av olmuş,yinede kırk bir kere maşallahAffet

yok Orhan abi..
Ayhan`in konuda 2 fotosu var..havlulu olan da ki balik melanur...
Bul
Birak sana ihtiyar flan desinler ben tek geciyorum seni tebrikler FARUK abicim pragatta bol avlara...AlkisAlkisAlkis
Bul
Sırtı günü güzel kurtarmış sevgili Faruk abi.
Ellerinize sağlık, afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,464 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,637 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,363 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,378 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,362 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,576 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,037 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,101 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,316 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,069 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi