Yorumları: 6
Konuları: 1
Herhese merhabalar,
Ben izmir'den Hasan. Hem tanışma hemde danışma anlamında yazıyorum

kıyıda kendi çapımda balık tutmak istiyorum ama kararsızım kano mu alsam yoksa zodyak bot tarzımı? yardımcı olursanız sevinirim.
Rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hasan bey aramıza hoşgeldiniz,
kano ile 2-3 kişi açılamazsınız ama botla açılabilirsiniz,herzaman bot daha iyidir ama rüzgarlı havalara dikkat lütfen.denizin şakası yoktur.
rastgele.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Hasancım hoş geldin.
izmir deki hemen her limandı kiralık tekneler var günlük 150 TL. civarında, birkaç arkadaş birleşip böyle bir tekne kiralamanız daha güvenli olur diye düşünüyorum.
rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Cevabınız için teşekkürler

rastgele
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
aramıza hoşgeldin hasan keyifli paylaşımlar dilerim rastgele

balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hasan hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. Kano'yu ne yapıcağını çok merak ettim bence bu fikirden hemen vazgeçmelisin. Nerelerde av yapıyor ya da yapmak istiyorsun az biraz bilgi verirsen sana daha sağlıklı bilgiler verebiliriz. Tekrar hoşgeldin
teşekkür ederim ama yakın çevrede kıyılarda gökova olabilir çeşme olabilir falan.bi sitede şeffaf kano gördüm hem kürek çekip hemde denizin altını görebiliyomuşsun çok ilgimi çekti

ilginize çok teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
naikon35 yazdı:teşekkür ederim ama yakın çevrede kıyılarda gökova olabilir çeşme olabilir falan.bi sitede şeffaf kano gördüm hem kürek çekip hemde denizin altını görebiliyomuşsun çok ilgimi çekti
ilginize çok teşekkürler.
o şeffaf kanolar dibi seyretmeyi cezbettiği için güzel ama zaten kano dediğimiz şey zaten ufak ve yanlardanda deniz seyredilebiliyor,kanolarla her havada açılamazsınız rüzgar alıp götürür ama botlada kürek kullanarak açılmanızı tavsiye etmem mutlaka motor olmalı.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
hosgeldiniz..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
teşekkür ederim hoşbulduk

evet cezbediyor ama zaten sürekli kullanmak için değil fiyatı uygun diye almak istiyorum şuan kampanyada olan bi yer buldum altı şeffaf olan zodyak botta var ama kararsızım inanın..