13-06-2012, 23:10
Oldukca hareketli geçen mayıs sonu,haziranın ilk haftasında bir kaç kez İzmire gidip geldim
sağolsun maliyeci51(Ahmet)kardeşim pazar günü davet etti Murat ziyaretime geleceğinden pazartesine proğram yaptık.Pazartesi öğleyin Mordoğandaydım.Hava oldukca sıcak rüzgar balığa cıkmaya uygundu nevarki Ahmet kardeşim çıktığı avlarda balıksızlıktan şikayetci olsun denizde olup olta atmanın keyfini yaparız dedim yem olarak taze sülünez diye aldığımız tazeliğinin sonuna gelmiş sülünezlerle saat 16 da teknenin yanına,hazırlıkltan sonra limandan ayrıldık yemliden önce sırtıda şansımızı deneyelim dedim Kaynarpınara kadar bir istavrit geldi
oradan açıkta yemliye takıldık gelenler hanos,küçük ispariler
hepsi denize iade arada gelen birkaç izmarit.gün batımında ayrı bir avlağa gitmek için oradan sırtı yaparak ikinci avlağa geldik,iyiki gelmişiz tavalığı biraz burada doldurduk.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rasgele
Ahmet kardeşimede mısafirperverliği içinde teşekkürler
Fotolar;1-Mordoğan kocakum limanı2-limandan ayrılış3-ayıbalığı koyu4-günün balıkları5-6-7geçen hafta benim sırtıyla yaptığım avlar.

Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rasgele
Ahmet kardeşimede mısafirperverliği içinde teşekkürler

Fotolar;1-Mordoğan kocakum limanı2-limandan ayrılış3-ayıbalığı koyu4-günün balıkları5-6-7geçen hafta benim sırtıyla yaptığım avlar.
Bornova - izmir