Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pazartesi Mordoğandaydım
Oldukca hareketli geçen mayıs sonu,haziranın ilk haftasında bir kaç kez İzmire gidip geldimGulumsesağolsun maliyeci51(Ahmet)kardeşim pazar günü davet etti Murat ziyaretime geleceğinden pazartesine proğram yaptık.Pazartesi öğleyin Mordoğandaydım.Hava oldukca sıcak rüzgar balığa cıkmaya uygundu nevarki Ahmet kardeşim çıktığı avlarda balıksızlıktan şikayetci olsun denizde olup olta atmanın keyfini yaparız dedim yem olarak taze sülünez diye aldığımız tazeliğinin sonuna gelmiş sülünezlerle saat 16 da teknenin yanına,hazırlıkltan sonra limandan ayrıldık yemliden önce sırtıda şansımızı deneyelim dedim Kaynarpınara kadar bir istavrit geldi Mahcuporadan açıkta yemliye takıldık gelenler hanos,küçük isparilerHadiordanhepsi denize iade arada gelen birkaç izmarit.gün batımında ayrı bir avlağa gitmek için oradan sırtı yaparak ikinci avlağa geldik,iyiki gelmişiz tavalığı biraz burada doldurduk.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rasgele
Ahmet kardeşimede mısafirperverliği içinde teşekkürlerSeerf
Fotolar;1-Mordoğan kocakum limanı2-limandan ayrılış3-ayıbalığı koyu4-günün balıkları5-6-7geçen hafta benim sırtıyla yaptığım avlar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
maşallah orhan baba daha ne olsun tavalık çıkmış afiyetler olsun kalamarlar harika daha bollarına rast gele otel bizim gittiğimiz yermi.AlkisSeerf
Bul
Kaptan'ım olaya el koyduğun belli olmuş Maşallah. Kısmet bu kadar bile olsa Aslanlar gibi tavalık çıkmış ötesine ne gerek..Alkis Sana ve Ahmet kardeşimize de Afiyetler olsunSeerf Daha keyiflilere İnşallah76
Bul
Tebrikler Orhan abicim.
Dostlarla yapılan avlara doyum olmazSmile
Bu arada gene kalamara başlamışsın. Gulumse Bu konuda senden ders almalıyım.
Rastgele.
Sevgi ve selamlar...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ORHAN abicim tebrikler yine yapmissin yapacagini...AlkisAlkisAlkis
Bul
Tebrikler Orhan abi yine güzel bir av olmuş. Kalamarlar çok güzel gözüküyorGulumse
Sazanları özledim...
Bul
abi tebrikler Alkis
Bul
Bereketli olsun orhan abi o kadar mera gezmenize rağmen yemeliği almışsınız.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
orhan kaptanım yine mordoğan size güzel tavalık balıgınızı nasip etmiş bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Tebrikler Orhan abi çok güzel görüntüler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3 Ekim pazartesi tavalıkları.. xfisher 33 4,365 05-10-2011, 23:15
Son Yorum: efese
  Pazartesi balıkçılığı mariner8 28 5,023 07-09-2008, 01:04
Son Yorum: aahmet
  25/02/pazartesi yalova yalova tatar 25 3,511 26-02-2008, 15:44