Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Mesut kısa bir süre önce babasını kaybetmişti. Uzun zamandır av yapmamış ve birbirimizi görmemiştik.
Hafta arası gidelim mi abi deyince, hem onu kırmamak, hem de onunla birlikte vakit geçirmek peki dedim. İşler ayarlandı.
Hedefimiz levrekti. Fakat avlağımızda levrekten eser yoktu. Ani bir kararla öğleden sonra avlak değiştirerek hedefi kofanaya çevirdik.
Avımızda; sevgili Mesut bir kofanayı tam çekerken kaçırdı. 1 Adet lüfer aldı.
Akşam suyunda şans benden yanaydı 60cm, 2kg lık efe oltamdaydı.
Efe, sevgili Mesut ve ailesince afiyetle yenilmek üzere Bergama'ya yola çıktı.
Günümüzden kareler;
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Mesut kardeşimizin başı sağolsun,son günlerde yaşadığı acılı günlerini biraz olsun atmışdır inşallah.Kofanayada iyi alıştın Bahadır,maşallahın var

Mesut ve ailesine afiyet olsun
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Mesut kardeşimizin başı sağolsun,son günlerde yaşadığı acılı günlerini biraz olsun atmışdır inşallah.Kofanayada iyi alıştın Bahadır,maşallahın var
Mesut ve ailesine afiyet olsun
Teşekkürler sevgili Orhan abicim. Dediğin gibi esas amaç dostumuzun acısını bir nebze paylaşabilmekti.
Kofana bahane sevgili Orhan abi

Denizde olmak var ya, hiç bir şeye değişmem. Ayrıca benim tek yarim levrek

Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ölenle ölünmüyor demek kolay ama ateş düştüğü yeri yakar. Allahtan sabırlar dilerim. Efede egeye yakışır efeymiş, her ikinizede tebrikler, afiyet olsun.
murki yazdı:Ölenle ölünmüyor demek kolay ama ateş düştüğü yeri yakar. Allahtan sabırlar dilerim. Efede egeye yakışır efeymiş, her ikinizede tebrikler, afiyet olsun.
Sevgili Murat abi,
Aynen dediğiniz gibi.
Teşekkür ederiz. Sevgi ve selamlar...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Bahadır abi

bereketli olsun
Bu yarine saygım sonsuz ama ben şahsen lüferin veya kofananın olduğu yerde levreği aklımın ucuna bile getirmem ama bir seferinde gökçeada da yakaladığım lüferi bende beğenmemiştim inanılmaz tatsızdı, ama aynı gün yakaladağım levreğe doyamamıştım

anladığım kadarı ile seninde sebebin aynıdır?
bucalıfikret yazdı:mesut kardeşimizin başı sağolsun toprağı bol olsun mekanı cennet olsun.
bahadır güzel efeyi tekneye almışsın tebrikler maşallahın var elin boş dönmüyor daha bollarına rast gele.

Teşekkürler sevgili Fikret abi.
Bu aralar şansımız yaver gidiyor.
Ama şunu da söylemekte fayda var;
Avlarımız sevgili dostum Aykut Aytış ile beraber özveri ile bir yıllık emeğin bir sonucu. Bu avlağın araştırılması, keşifleri vs vs... İnan yapılan boş avların sayısını bilsen inanmayabilirsin. Hülasa; emek ve sabır verilmeden sonuca bugünden yarına ulaşmanın mümkün olmuyor.

Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi
bereketli olsun
Bu yarine saygım sonsuz ama ben şahsen lüferin veya kofananın olduğu yerde levreği aklımın ucuna bile getirmem ama bir seferinde gökçeada da yakaladığım lüferi bende beğenmemiştim inanılmaz tatsızdı, ama aynı gün yakaladağım levreğe doyamamıştım
anladığım kadarı ile seninde sebebin aynıdır?
Sevgili Serkan Dostum,
Levreğin yeri nedendir bilinmez bende apayrı. Aslında bugün sabah levrek aramak üzere yola çıktık. Ama öğlene kadarki aramalarımızda bulamayınca, öğle arasında; muhabbette MEsut'a kofanaları anlattım. O zaman yakalayalım deyince rota değiştirdik. Yani kofanaları bildiğim halde başka yerde levrek arıyorum
Arkadaşlar da senin gibi diyorlar; deli misin sen?
Ama levrek bir başka. Lezzet konusu apayrı. KEsinlikle seninle hemfikirim.
Sevgi ve selamlarımla...