Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bitmeyen senfoni(Kofana devam)
Sevgili Mesut kısa bir süre önce babasını kaybetmişti. Uzun zamandır av yapmamış ve birbirimizi görmemiştik.

Hafta arası gidelim mi abi deyince, hem onu kırmamak, hem de onunla birlikte vakit geçirmek peki dedim. İşler ayarlandı.

Hedefimiz levrekti. Fakat avlağımızda levrekten eser yoktu. Ani bir kararla öğleden sonra avlak değiştirerek hedefi kofanaya çevirdik.

Avımızda; sevgili Mesut bir kofanayı tam çekerken kaçırdı. 1 Adet lüfer aldı.
Akşam suyunda şans benden yanaydı 60cm, 2kg lık efe oltamdaydı.
Efe, sevgili Mesut ve ailesince afiyetle yenilmek üzere Bergama'ya yola çıktı.Wink

Günümüzden kareler;

[Resim: fotoraf0002c.jpg]

[Resim: moto0337.jpg]

[Resim: moto0338z.jpg]

[Resim: moto0340.jpg]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Mesut kardeşimizin başı sağolsun,son günlerde yaşadığı acılı günlerini biraz olsun atmışdır inşallah.Kofanayada iyi alıştın Bahadır,maşallahın varAlkisMesut ve ailesine afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Mesut kardeşimizin başı sağolsun,son günlerde yaşadığı acılı günlerini biraz olsun atmışdır inşallah.Kofanayada iyi alıştın Bahadır,maşallahın varAlkisMesut ve ailesine afiyet olsunSeerf

Teşekkürler sevgili Orhan abicim. Dediğin gibi esas amaç dostumuzun acısını bir nebze paylaşabilmekti.
Kofana bahane sevgili Orhan abiWink Denizde olmak var ya, hiç bir şeye değişmem. Ayrıca benim tek yarim levrekBobo
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Ölenle ölünmüyor demek kolay ama ateş düştüğü yeri yakar. Allahtan sabırlar dilerim. Efede egeye yakışır efeymiş, her ikinizede tebrikler, afiyet olsun.Alkis
Bul
murki yazdı:Ölenle ölünmüyor demek kolay ama ateş düştüğü yeri yakar. Allahtan sabırlar dilerim. Efede egeye yakışır efeymiş, her ikinizede tebrikler, afiyet olsun.Alkis

Sevgili Murat abi,
Aynen dediğiniz gibi.Sad
Teşekkür ederiz. Sevgi ve selamlar...

Bul
mesut kardeşimizin başı sağolsun toprağı bol olsun mekanı cennet olsun.Affet
bahadır güzel efeyi tekneye almışsın tebrikler maşallahın var elin boş dönmüyor daha bollarına rast gele.AlkisAlkisSeerf
Bul
Bahadır abi Smile bereketli olsun Alkis
Bu yarine saygım sonsuz ama ben şahsen lüferin veya kofananın olduğu yerde levreği aklımın ucuna bile getirmem ama bir seferinde gökçeada da yakaladığım lüferi bende beğenmemiştim inanılmaz tatsızdı, ama aynı gün yakaladağım levreğe doyamamıştım Seerf anladığım kadarı ile seninde sebebin aynıdır?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bucalıfikret yazdı:mesut kardeşimizin başı sağolsun toprağı bol olsun mekanı cennet olsun.Affet
bahadır güzel efeyi tekneye almışsın tebrikler maşallahın var elin boş dönmüyor daha bollarına rast gele.AlkisAlkisSeerf

Teşekkürler sevgili Fikret abi.
Bu aralar şansımız yaver gidiyor.
Ama şunu da söylemekte fayda var;
Avlarımız sevgili dostum Aykut Aytış ile beraber özveri ile bir yıllık emeğin bir sonucu. Bu avlağın araştırılması, keşifleri vs vs... İnan yapılan boş avların sayısını bilsen inanmayabilirsin. Hülasa; emek ve sabır verilmeden sonuca bugünden yarına ulaşmanın mümkün olmuyor.Wink
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
Tabii ki teselli olmaz ama Mesut kardeşimizin kafasını dağıtıcak harika bir gün olmuş. Sevgili kardeşim, her yönüyle klasikleşen avlarının daha iyilerini en kısa sürede görmek beni mutlu eder76 Tebrikler abisi AlkisAlkisAlkis
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi Smile bereketli olsun Alkis
Bu yarine saygım sonsuz ama ben şahsen lüferin veya kofananın olduğu yerde levreği aklımın ucuna bile getirmem ama bir seferinde gökçeada da yakaladığım lüferi bende beğenmemiştim inanılmaz tatsızdı, ama aynı gün yakaladağım levreğe doyamamıştım Seerf anladığım kadarı ile seninde sebebin aynıdır?

Sevgili Serkan Dostum,
Levreğin yeri nedendir bilinmez bende apayrı. Aslında bugün sabah levrek aramak üzere yola çıktık. Ama öğlene kadarki aramalarımızda bulamayınca, öğle arasında; muhabbette MEsut'a kofanaları anlattım. O zaman yakalayalım deyince rota değiştirdik. Yani kofanaları bildiğim halde başka yerde levrek arıyorumSiyirdim
Arkadaşlar da senin gibi diyorlar; deli misin sen?
Ama levrek bir başka. Lezzet konusu apayrı. KEsinlikle seninle hemfikirim.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 8,097 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Seriye devam - Kofana Bahadır Sarıca 44 6,781 18-06-2012, 10:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Günü kurtaran kofana Bahadır Sarıca 21 4,506 31-05-2012, 12:43
Son Yorum: Krizoberill
  Anneler gününde valide ile kofana avı ve rövanşı Bahadır Sarıca 45 7,998 25-05-2012, 10:40
Son Yorum: bahriyeli
  Çeşme'de; mercan’a devam – IV(27/12/2008) Bahadır Sarıca 28 4,644 05-01-2009, 00:37
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi