Yorumları: 83
Konuları: 18
Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi Akdeniz de 7 günlük bir tekne tatilim olucak bunu çok dillendirdiğimi biliyorum ama beni mazur görün lütfen çok uzun zamandır bukadar çok denizde zaman geçirmediğim için çok heyecanlıyım ve her anını çok iyi değerlendirmek istiyorum. Şimdi fırsat buldukca forumu okuyor araştırma yapıyorum ve kafamda şunu tasarlarım, 2 adet el takımı yapacağım sırtı için forumda önerilen rapalalardan alacağım bu el takımları için ayrıca teknenin durduğu zamanlar içinde küçük bir kamışla birlikte 3 iğneli salma takımı yapacağım.
Sırtı için fırdöndüye kadar olan kısmı 35 lik misına sonrası 60lık, salmak takım içinde fırdöndüye kadar olan kısım için 30 luk sonrası 35 lik misina kullanmayı düşünüyorum, yem olarak da tavuk göğsünden başka şansım yok galiba,birde çapari ile şansımı denerim. Takıldığım yer ise gece salma takım iş yaparmı ve tekne giderken sırtının her hangi bir zamanı varmı gece gündüz sabah vs..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sırtı ya da diğer avlama şekillerinin tamamında genel anlayış Sabah ve akşam suyu diye adlandırdığımız saatlerdir. Gece avında ise kıyıya yakın meralar daima daha verimlidir. Sırtı da güneşin batmak için çekilmeye başladığı zaman oldukça keyiflidir.

Avlarını merakla bekliyoruz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gökmen yem olarak fırsat buldukça kepçeyle kaya altlarından teke toplayabilirsin veya ufak ispari izmarit ve kaya balıklarından yem yapabilirsin.
rapala için en ideal saat sabah gün ağarırken ve akşam üstü gün batarkendir ama gün içide tekne gittiği sürece rapala suda olsun.
böyle bir tatili bayadır bende istiyorum ama vakitsizlikten dolayı bu imkansız en tadını çıkart.iyi tatiller rastgele.
Bahsettiğim takım çalışmaları uygun herhalde itiraz etmediniz
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Gkmn34 yazdı:Bahsettiğim takım çalışmaları uygun herhalde itiraz etmediniz 
Aynen öyle şimdi pratik zamanı. Keyifli bir tatil seni bekliyor
Arkadaşlar salma takım için kurşun ve iğne önerilerinizi de almayı çok isterim..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
gökmencim sana bol ve kocaman balıklı,huzurlu,keyifli tatiller.denizi seven herkesin rüyalarını süsleyen bir tatil.keyfini çıkart kardeşim.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
AKDENIZIN sularinda bizede balik birak

Iyi tatiller rastgele...
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
taktikleriniz iyi bir av için geçerli takdikler, yem konusunda nihat abinin dediği gibi teke iyi iş yapar, birde sülina, mamun boru kurdu bulursanız aynı olta ile bırakma dediğiniz avı daha keyifli yaparsınız.
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...