Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
modern sazancı ekipmanları
Arkadaşlar sizlere yeni malzemelerimi göstermek istiyorum.tahmini üç-dörtbin tl malzemelerin fiyatı.
Gebzede yeni belediye binasının karşısında sedaşın yanında çoğunu yurtdışından getirip meraklıları ile buluşturduğumuz bir dükkanımız var,daha doğrusu abimin dükkanı.hal böyle olunca abim bana sponsor olarak bu malzemeleri temin etti ve en üst sınıf malzeme olmasına karar verdik.hafta sonu sezon siftahı yapmayı ümit ediyorum,kamp yerinden de görüntüleri sizinle paylaşacağım.
ALLAH herkese böyle abi nasip etsin.
Bilginiz olsun diye söylüyorum,dükkandaki fiyatlar piyasadan daha uygun ve arayıp da bulamayacağınız şeyleri bulmanız mümkün.ayrıca sipariş üzerine de malzeme getirebiliriz,ilgi duyan arkadaşlar bana telefon yada maille ulaşabilirler.
bu kadar reklam yeter sanırım.
kamışlar:kkarp 2 parça 3,66 boyunda
makinalar:kkarp carp makina
sehba: proves
alarmlar:carp academy
kepçe: proves
misina:quantum
ve diğer ekipmanlar
Bu ağır abileri bir de avlakta görelim değilmi Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
gerçekten güzel görünüyorlar rıfatcım.avcılıklarıda iyidir mutlaka.bol balıklı raporlar bekliyoruz.iyi günlerde kullan kardeşim.abinede saygılar.76
Bul
Kardeş malzemelerin kaliteli hayırlı olsun.Kurşunlarında takı gibi görünüyorlar ilk defa görüyorum.Kırmızı misina 5 mt sonra görünmüyor diyorlar bende de var kullanmaktayım asso marka senin malzemelerin derli toplu bizimkiler dağınık sayılır.Tekrar hayırlı olsun gerçektende güzel sazanlar yakalıyorsun boili yapımınıda bir konu alırsan sevinirim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Kardeş malzemelerin kaliteli hayırlı olsun.Kurşunlarında takı gibi görünüyorlar ilk defa görüyorum.Kırmızı misina 5 mt sonra görünmüyor diyorlar bende de var kullanmaktayım asso marka senin malzemelerin derli toplu bizimkiler dağınık sayılır.Tekrar hayırlı olsun gerçektende güzel sazanlar yakalıyorsun boili yapımınıda bir konu alırsan sevinirim.

teşekkürler köksal.
boili yapımını paylaşacaktım ama formülüm deşifre olsun istemedim bu yüzden vazgeçtim.istiyorum ki bu konuda herkes kendi başına yol alsın,araştırsın,geliştirsin.
ne demişler azimle s...çan duvarı delermiş SmileSmile
Bul
Malzemelerini bol raporlu avlarda kullanman nasip olsun rastgele...
Bul
Malzemelerin çok güzelmiş Rıfat abi, yeni sezonda bol balıklı avlar dilerim
Sazanları özledim...
Bul
Rıfat bu donanımla Allah şansını açık etsin. Sanırım balıkların kurtulma şansı kalmamış.AlkisAlkis
Bul
rıfat tatlı su avcıları için çok güzel malzemeler,güle güle kullan,rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
bol balikli avlarda kullanirsin insallah RifatAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Rıfat ekipman harika. Hayırlı uğurlu olsun. Bol balıklı günlerde kullanmanı dilerim.Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi