21-06-2012, 08:44
(Son Düzenleme: 21-06-2012, 08:49, Düzenleyen: maceratorr.)
Arkadaşlar sizlere yeni malzemelerimi göstermek istiyorum.tahmini üç-dörtbin tl malzemelerin fiyatı.
Gebzede yeni belediye binasının karşısında sedaşın yanında çoğunu yurtdışından getirip meraklıları ile buluşturduğumuz bir dükkanımız var,daha doğrusu abimin dükkanı.hal böyle olunca abim bana sponsor olarak bu malzemeleri temin etti ve en üst sınıf malzeme olmasına karar verdik.hafta sonu sezon siftahı yapmayı ümit ediyorum,kamp yerinden de görüntüleri sizinle paylaşacağım.
ALLAH herkese böyle abi nasip etsin.
Bilginiz olsun diye söylüyorum,dükkandaki fiyatlar piyasadan daha uygun ve arayıp da bulamayacağınız şeyleri bulmanız mümkün.ayrıca sipariş üzerine de malzeme getirebiliriz,ilgi duyan arkadaşlar bana telefon yada maille ulaşabilirler.
bu kadar reklam yeter sanırım.
kamışlar:kkarp 2 parça 3,66 boyunda
makinalar:kkarp carp makina
sehba: proves
alarmlar:carp academy
kepçe: proves
misina:quantum
ve diğer ekipmanlar
Bu ağır abileri bir de avlakta görelim değilmi
Gebzede yeni belediye binasının karşısında sedaşın yanında çoğunu yurtdışından getirip meraklıları ile buluşturduğumuz bir dükkanımız var,daha doğrusu abimin dükkanı.hal böyle olunca abim bana sponsor olarak bu malzemeleri temin etti ve en üst sınıf malzeme olmasına karar verdik.hafta sonu sezon siftahı yapmayı ümit ediyorum,kamp yerinden de görüntüleri sizinle paylaşacağım.
ALLAH herkese böyle abi nasip etsin.
Bilginiz olsun diye söylüyorum,dükkandaki fiyatlar piyasadan daha uygun ve arayıp da bulamayacağınız şeyleri bulmanız mümkün.ayrıca sipariş üzerine de malzeme getirebiliriz,ilgi duyan arkadaşlar bana telefon yada maille ulaşabilirler.
bu kadar reklam yeter sanırım.
kamışlar:kkarp 2 parça 3,66 boyunda
makinalar:kkarp carp makina
sehba: proves
alarmlar:carp academy
kepçe: proves
misina:quantum
ve diğer ekipmanlar
Bu ağır abileri bir de avlakta görelim değilmi