Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaçak yakaladım...:))
bakın bugün kim geldi ziyaretime,fahrettin abi bol bol geziyormuş turna avı yapmış videosunu seyrettim..yalıköyde tatil yapmış artık evine dönüyormuş.çayımızı içtik kulaklarınızı çınlattık,karnı tok olarak geldiği için fırçayı yedi gitti Gulumse.çok selamları var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Uzun zamandır sitede yoktu demekki tatile çıkmış, fahrettin abicim ellerinden öpüyorum.
Nihat yeni mekanının misafirleri eksik olmasın inşallah.
Fahrettin abi yolun Eskişehir'e düşerse kardeşlerin burada unutma..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Uzun zamandır sitede yoktu demekki tatile çıkmış, fahrettin abicim ellerinden öpüyorum.
Nihat yeni mekanının misafirleri eksik olmasın inşallah.
Fahrettin abi yolun Eskişehir'e düşerse kardeşlerin burada unutma..

teşekkürler ahmet abi senide bekliyorum Seerf
Bul
a.s Nihat.Fahrettin abimizi iyi gördüm maşallah,tatilinin keyfini çıkartsınAlkisarada sitemizede uğramasını söyleseydinGulumse
Bornova - izmir
Bul
Fahretdin abim Smile ellerinden öpüyorum Gulumse bizi bu kadar ihmal etme Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
orhanekmekci yazdı:a.s Nihat.Fahrettin abimizi iyi gördüm maşallah,tatilinin keyfini çıkartsınAlkisarada sitemizede uğramasını söyleseydinGulumse
keyfi yerinde maşallah bende iyi gördüm..evine dönüyor ama o rahat duramaz abi yine kaçar biryerlere..ama yalıköy resim ve videolarınaa bayıldım.güzel turna avı yapmış.
Bul
LeVrEkCi yazdı:teşekkürler ahmet abi senide bekliyorum Seerf

İnşallah İstanbul'a uzun zamandır bende gelmiyorum, geldiğimde kesin uğrayacağım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Gerçekten de keyifli gözukuyor Hoş gelmiş sefalar getirmiş Artık yaptığı avları bekliyoruz76
Bul
Saglıklı ve güzel günleriniz bol olsun ..Alkis
Bul
Tatil adı bile moral veriyor insana, Sizler gibi güler yüzleride bir arada görmek ayrı bir güzellik. Sağlıcakla, iyi tatiller.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi