Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonundan Kareler
Haftasonu Cumartesi Pazar memlekete gittim.Cumartesi sanayide arabayı tamir ettirdikten sonra saat 14:00'dan sonra ancak kendimi meslektaşım arkadaşımla beraber kızılırmağa kendimizi attık.Su durulmamış halen bulanık akıyordu.Yem olarak yanımıza sadece tavuk almıştık.Hava sıcak ve bunaltıcı idi.Boy cizmesini giydim ve oltayı sallamaya başladım.Balık oltayı tavuk gibi kekiyor ama düşmüyordu.Bir yandan havanın sıcağından etkilenmeye başladım ve elimi yüzümü kafamı ırmağın suyu ile ıslatıyordum.İlk merada randıman alamadık ve yer değiştirdik.Ordada durum aynıydı balık vuruşlarını hissediyorduk sadece derken bir tane kayabalığı aldık ve mangalı yaktık karnımızı doyurduktan sonra atmaya devam ettik derken ahava kararmaya yüz tutdu.Selin getirdiği söğüt dallarını gece karanlığında yakmak için hazırladım ve kararınca yaktım.El lambaları ile idare ateşin ışığı ile idare ettik fakat akşam 22:00'a kadar baktık bişey yok ateşi söndürüp evin yolunu tuttuk.Aşağıda balıkların ve kuşların yapmış oldukları yuvaları resimledim.Küçük delikler kuş yuvası arı kuşu yuvası diğer büyük delikler balık yuvası bu delikler bazı yerlerde oda büyüklüğünde olduğu dalış yapan kişilerce söylenir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Suyun bulanık olduğu kadar akan su miktarıda az gibi,yakaladığın balığa bıyıklı balık deriz bir zamanlar dalakla yakalardımGulumsebalık az olsada su kenarında olmak bile yetiyor Köksal.Haftaya keyifle başlamışsındır.Paylaşımın için teşekkürlerAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
Köksal abi eline sağlık mangallık çıkmış az da olsa görüntüler harika AlkisAlkisAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Köksal, görüntüler güzel ama, su çok azalmış, onlar balık yuvası ise ırmakta hiç su kalmamış demektir Sad
Bul
orhanekmekci yazdı:Suyun bulanık olduğu kadar akan su miktarıda az gibi,yakaladığın balığa bıyıklı balık deriz bir zamanlar dalakla yakalardımGulumsebalık az olsada su kenarında olmak bile yetiyor Köksal.Haftaya keyifle başlamışsındır.Paylaşımın için teşekkürlerAlkisrasgele.
Teşekkürler orhan baba su iki ye bölünüyor.Yarısı kanalla ayrı yerden elektrik üretimi için başka yere akıtılıyor.Haliyle aşağı tarafta su azalıyor.Yukarı çok olan yerde kahverengi çamur akıyor.Burası biraz durulduğundan tercih ettim.
Cihan Deniz yazdı:Köksal abi eline sağlık mangallık çıkmış az da olsa görüntüler harika AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler.
meteor yazdı:Köksal, görüntüler güzel ama, su çok azalmış, onlar balık yuvası ise ırmakta hiç su kalmamış demektir Sad
Suyun azlığından balıklarda mantar hastalığı türemeye başlıyor aşırı sıcaklarda siz düşünün gerisini,boy çizmesi ile karşıdan karşıya sığ yerden geçtim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Diğer resimler server hata veriyor bir türlü atamıyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Diğer resimler server hata veriyor bir türlü atamıyorum.
Beş resimden sonrasında yapıyor bıraktığın yerden devam etGulumse
Bornova - izmir
Bul
En azindan stresini atmissin KOKSAL kardesim daha iyilerine tebrikler...Alkis
Bul
balıklar harika valla elinize sağlık afiyet olsun..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Koksal..balik fazla olmasada..sizlerin..bu doga icinde yaptiginiz avlar harika oluyor..mangali ile v.s. v.s.Alkis
super oluyorSeerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
devamindaki cevaplarinda okudum..diger fotolari Orhan abinin dedigi gibi at...cunku ilk 5 fotoyu aliyor..2.inci 5 fotoyu..ayri atiyorsun..bende oyle yapiyorum
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi