Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tüm amatör dostlara merhaba,
Sevgili Musti'nin 4.90m botuyla çıktık bu sefer. 24 saat periyotlu, dolunayda gece+gündüz avı yaptık. Uzun ve yorucu bir av olmasına rağmen mükafatlarımızı alınca çok keyif aldık. Gece pek verimli değildi ama sabah suyundaki hengame görülmeye değerdi. Kofanaların küçük balıklara su üstü resitali yaptırışlarını seyretmek muhteşem bir duygu.
Sanırım meraya artık levreklerim geriye geliyor. Biraz abartı olacak ama şu kofanalar gitsede levrekler rahat etse.
Levreği bulunca gözlerim döndü, çok mutlu oldum.
Sabah suyunda gelenlerden birkaç fotoğraf;
Detaylar diğer kofana raporlarında...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
levreklerin gelmesine sevindim bahadır,şunların 5kg üstündekilerinden bir tane tutup kucağında resimlemeni dört gözle bekliyorum,senin kadar balığa,balıkçılıga değer veren birinin mutlaka 5kg üstü levrekler tutup anılarına eklemesi lazım..ama az kaldı bu istekle oda olacak inşallah.
afiyet olsun dostuma.
Yorumları: 913
Konuları: 30
Sevgili Bahadır, muhteşem kofana avların için tebrik ederim. gönlünde yatan levreği umarım kısa zamanda yakalarsın.
selamlar,
Yorumları: 620
Konuları: 41
Sevgili Bahadır.. güzel bir macera yaşamışsınız .. her şey gönlünce olsun

Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tebrikler Bahadır abi, kofana çok çok güzel, resmen hasta oldum balığa

Levreklerin de gelmesine çok sevindim, trofe levrekleri yakalarsın inşallah
Sazanları özledim...
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
BAHADIR abi harika goruntuler...TEBRIKLER
FARUK abiyle NIHAT abi cabalaya dursunlar bosa

Anlasildi simdi seni yarismaya dahil etmemelerinin sebebi basina gelecekleri biliyorlar iclerinden neler gecirdiler acaba

Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Bahadir,ne diyeyim..masallahin var...
biz Nihat ile,yok istavrit yok melanur..topluyoruz iste..sekil A da goruldugu gibi

biorde yarisa kalktik iyimi...Murat yukarida guzel yazmis,iyiki yarista sen yokmussun..olay bitmisti
bu arada bot`ta cok guzelmis..iyi gunlerde kulanin
artik,istedigin levreklerin sirtine gelsin..

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
ne mutlu sizlere kofana ve levrekler tebrikler bizde emekliler turnalarla uğraşıyoruz kıyıdan
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
LeVrEkCi yazdı:levreklerin gelmesine sevindim bahadır,şunların 5kg üstündekilerinden bir tane tutup kucağında resimlemeni dört gözle bekliyorum,senin kadar balığa,balıkçılıga değer veren birinin mutlaka 5kg üstü levrekler tutup anılarına eklemesi lazım..ama az kaldı bu istekle oda olacak inşallah.
afiyet olsun dostuma.
Sevgili Nihat,
O gün sana taze kefali nasıl döndürmeden gezdirebileceğimiz konusunda telefon açmıştım hatırlarsan. Maalesef 3Lü iğneli takım olsun, tek ağızdan takılan iğneli olsun, bir türlü balığı döndürmeden sırtı çekemedik. Sanırım bunu yapamamamızın sebebi; hız.
Çok çok düşük hızda çekilecek sanırım. Ama o zaman ölü balık nasıl aksiyon yapacak onu anlamadım. Bunun bir püf noktası muhakkak var ama, telefonla, yazılanlarla pek olmayacak gibi. Bu işi iyi yapan birinin yanında onun anlatmayı atladıklarıyla birlikte benim görmem lazım. O zaman olayı kapabilirim.
25 cm lik kefallere yazık oldu desem yeri var. 10-12 tane kefalle, gezdirebilsek kofanalar çıldırırdı gibime geliyor.
İyi dileklerin için teşekkürler. Kesinlikle 5kg ve üstü için canlı yem şart gibi. İnşallah o da olacak

SEvgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...