Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kumbagda mirmir
kumbagda tatilde olan arkadasimla gorustum 2 aksam guzel mirmir yakalamislar 2 gecede 36 parca mirmir cekmisler.yem olarak kum kurdu kullanmislar tekirdag tarafina giden olursa denesin.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Yakalarlar ama mırmırların boyları bu ara ufak olması lazım, inşallah küçükleri yakalamamışlardır.. mırmır zamanı ağustos sonu eylül gibidir, bu zamanlarda daha bol ve iri mırmır alınabilir..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Yakalarlar ama mırmırların boyları bu ara ufak olması lazım, inşallah küçükleri yakalamamışlardır.. mırmır zamanı ağustos sonu eylül gibidir, bu zamanlarda daha bol ve iri mırmır alınabilir..

abi baliklarin buyuklugu konusunda fikrim yok yarin sorarim paylasirim yakalamaya degermi yoksa dedigin gibi beklemekmi gerekir.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
haydi hayırlısı.sen ne zaman gideceksin alicim.Alkis
Bul
Kum kurdu denilen canlının yakın ve net çekim fotolarını bulursan bana yollarsan sevinirim GulumseGulumse
Bul
O bölgede tatilini gecirecek olan arkadaşlara rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Mufi yazdı:Kum kurdu denilen canlının yakın ve net çekim fotolarını bulursan bana yollarsan sevinirim GulumseGulumse

bizim boru kurdunun biraz daha incesi muvaffak abicim.taş üstündeki midyelerin altından çıkartırdık bir zamanlar.
Bul
Mufi yazdı:Kum kurdu denilen canlının yakın ve net çekim fotolarını bulursan bana yollarsan sevinirim GulumseGulumse
Bu kum kurdu Gümüldür sahilinde yemsiz kaldığımda ıslak kumdan çıkardığım kurt olabilir,Karaburunda yok yada rasgelemedimGulumse
Bornova - izmir
Bul
xfisher yazdı:Yakalarlar ama mırmırların boyları bu ara ufak olması lazım, inşallah küçükleri yakalamamışlardır.. mırmır zamanı ağustos sonu eylül gibidir, bu zamanlarda daha bol ve iri mırmır alınabilir..

abı mırmırların boyu ne ufak nede cok buyukmus orta boyda yanı yakalamay deger ırılıkteymıs
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
ali arkadaşların güzel tatl yapmışlar.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda Eşkina , Mırmır , İspari , Mercan , İzmarit gibi balıkların yerleri 34lonely 2 2,537 10-09-2012, 00:34
Son Yorum: 34lonely
  Mırmır'ın marmaradaki hükmü? MaVrUşGiL 8 3,451 24-10-2007, 01:19
Son Yorum: DeNiZKuRdU
  pazartesi mırmır mudanya 12 3,786 21-10-2007, 21:00
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi