Cuma akşamı meteor (Orhan abi),Manowar (Ali abi) ve erdem avcılarda buluştuk. Boru kurdu ile eşkina denemelerimize tek bir vuruş bile alamadan geceyi kapattık. Gece 2 buçuğa kadar çok güzel muhabbet oldu. Balık olmasa da ortam çok güzeldi.
Ertesi gün uyandığımızda, erdemle kafalarımızı toplamamız öğleyi buldu. Ani bir kararla sazan avına gitmeye karar verdik. Hemen çantaları aceleyle hazırlayıp Tevfik'in de gelmesiyle yola çıktık. Yolda keşif amaçlı biryere uğradık. Kamp yapmak için çok güzel biryerdi ve kimseler yoktu bizde geceyi orada geçirmeye karar verdik. Balık konusunda oltamıza sadece israil sazanlarının gelmesi canımızı sıksa da, gecenın sessizliğinde yıldızları izlemek de güzeldi.
Bu hafta sonu ne denizde ne de tatlı suda şansımız yoktu. Ama stresimizi atmış olduk.
rusan benim icinde guzel bir aksamdi balik olsa dahada guzel olacakti erdemle senin maceralari dinlemek yetti zaten gulmekten iyi karin kasi yaptim.insallah bir dahaki sefere eskinayi yakalayacam.tatli suda israilde tutsaniz en azindan balik cekmenin keyfini cikarmissiniz hic yoktan iyidir.
balık falan umrumuzda değildi aslında, muhabbet o kadar güzeldiki gülmekten çatlayacaktım ..
teşekkürler arkadaşlar çok güzel bir gece geçirdim sayenizde