Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bayram erken geldi.
maydanoza bayram erken geldi bütün şekerler toplandı.sotpet bana göre çok kısaydı ama tadına doyulmazdı.ben sizleri çok seviyorum abi yaaaaa.
tek tek etiketlemeyi beceremediğimden topluca yazayım.fotolarda,sevgili bahriyeli ismailin eşi ve arslan oğluAlkisşekerim uzun ahmet ve tüm ailesiAlkissevgili hüseyin abim,o yanlız gelmiş şimdilikAlkismuvaffak işmen abim ve sevgili eşiAlkisson olarakta şekerlerin şekerleri fevzi(bluzaire)-ayşe özyayla..haksızmıyım,gördünüzmü şekerleri....AlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
son fotodaki güzelliğe özellikle dikkat çekmek istiyorum.
o şekerlere ömür boyu sağlık,varlık ve mutluluk diliyorum.allah ayırmasın.
Bul
nasıl bir rastlantı olmuş harika olmuş,muvaffak abi,uzun ahmet,bahriyeli,fevzi valla çok iyi bir toplanma olmuş..Alkis fevzi ve eşine ömür boyu mutluluklar dilerim.hayırlı olsun.Alkis
Bul
Hepinizin maşallahı var, ama Fevzi ve Ayşe kardeşimizin ayrı bir maşallahları var, birbirlerine çok yakışmışlar. Bir ömür sağlık, mutluluk dilerim. Her birinize iyi bayramlar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:nasıl bir rastlantı olmuş harika olmuş,muvaffak abi,uzun ahmet,bahriyeli,fevzi valla çok iyi bir toplanma olmuş..Alkis fevzi ve eşine ömür boyu mutluluklar dilerim.hayırlı olsun.Alkis

çok güzel oldu ama kısa sürdü.tadı kaldı.teşekkürler hepinize.Alkis
Bul
murki yazdı:Hepinizin maşallahı var, ama Fevzi ve Ayşe kardeşimizin ayrı bir maşallahları var, birbirlerine çok yakışmışlar. Bir ömür sağlık, mutluluk dilerim. Her birinize iyi bayramlar.

tam bayram şekeri maşallah.Alkis
Bul
Yalcın abım uzun zaandır gorusememıstık cok ıyı oldu kısa oldu ama guzeldı hersey her zamankı gıbı sıcak karsılama mısafırperverlık tadına doyulmazdı var ol yalcın abım eşimde cok memnun kaldı artık kafamız estıkce senı raatsız edıcez Gulumse ahmet abıyle ve aılesıylede karsılasmak cok ıyı oldu ahmet abıyıde ozlemısım dogrusu..muvaffak abıyle ve yengeylede tanısma fırsatımız oldu onlarda gayet sıcak ve sevecen ınsanlar ALLAH nesemızı bozmasın ınsallah..AlkisAlkisAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
LeVrEkCi yazdı:nasıl bir rastlantı olmuş harika olmuş,muvaffak abi,uzun ahmet,bahriyeli,fevzi valla çok iyi bir toplanma olmuş..Alkis fevzi ve eşine ömür boyu mutluluklar dilerim.hayırlı olsun.Alkis

Tsekkur ederım abıcım cok saol Gulumse

KemalİZM'İR !
Bul
murki yazdı:Hepinizin maşallahı var, ama Fevzi ve Ayşe kardeşimizin ayrı bir maşallahları var, birbirlerine çok yakışmışlar. Bir ömür sağlık, mutluluk dilerim. Her birinize iyi bayramlar.

Saolasın abım benım tesekkur ederım..en kısa zamanda gorusmek uzere Gulumse

KemalİZM'İR !
Bul
Bayramlaşmaya erken başlamışsınAlkissevenlerin eksik olmasın sevgili YakupRose
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  (ADALYA) ETEM abi ziyaretime geldi YaKaMoZ 10 2,421 11-07-2012, 17:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  yaz geldi. yycolak 11 1,993 01-06-2012, 20:39