Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lionast(Cihanın Şansına)
(05.07.2012) günü Cihan(lionast) kardeşim,Halit abiyle bizi ziyarete geldi.Halit abiyle beraber üçümüz akşam avı yapalım dedik.Aliağa gece avı için herzaman ideal yerdir.Hemen 20 dk içinde hazırlanıp atladık arabaya doğru balığa..Gece saat 21 gibi oltalarımız sudaydı.Gece boyunca isparoz ve çok küçük, hatta minik lidakiler oltaları tırtıkladı durdu.Cihanda en azından çipura tutmadım demeyecek artık,çünkü 10 cm de olsa ilk paşayı yakalamyı başardı.Tabii itinayla suya iade edildi.
Gece saat 24 sıralarında benim oltam hızla asılınca tasmayı vurdum.Gelen hatırı sayılır bir levrekti.Sabah kadar başka kayda değer bir av çıkmadı.Sabah toparlanıp Manisanın yolunu tuttuk.Herkese daha güzel avlar dilerim.
[Resim: fotoraf0153e.jpg]

[Resim: fotoraf0145h.jpg]

[Resim: fotoraf0155m.jpg]
Bul
o levrekten büyük bir tepsi levrek buğulama çıkar afiyetle yenir GulumseAlkis
Bul
hay maşallah ne çabuk organize oluyorsunuz.hazır kıta valla.helal olsun.Alkistebrikler cihancım.devamı gelir nasıl olsa.
Bul
yycolak yazdı:hay maşallah ne çabuk organize oluyorsunuz.hazır kıta valla.helal olsun.Alkistebrikler cihancım.devamı gelir nasıl olsa.
Cihan birgün Yalçın abimin ziyaretine gidelim dedi.
Ramazandan sonra çat kapı yaparız belki?Gulumse
Bul
Kamil tebriklerAlkis Sizlerden baya sağlam avlar bekliyoruz. Ekip olarak iyi işler çıkarıyorsunuz. İnşallah paşalar fazla bekletmez. Afiyetle ve bereketle76
Bul
Deniz kenarında güzel bir gece, kısa günün neticesi azda olsa güzel. Tebrikler hocam. Afiyet olsun.Alkis
Bul
güzel organize olmuşsunuz.gene bir deniz havası almışsınız.
bu sefer levreğide bulmuşsunuz.bu harika.
yavaş yavaş bu ekip işi götürücek gibi.
hepinize selamlar,ellerinize sağlık.AlkisAlkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kamil hocam la ve Halit abiyle çok güzel vakit geçirdik Aliagadan ilk defa bukadar büyük balık çıktığını gördüm Kamil abi ve Halit abiye buradan çok teşekkür ederim daha bollari sizinle olsun
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Bereketli olsun arkadaşlar,Cihan küçükte olsa başlangıç yapmışAlkisinşallah yakın zamanda paşayıda yakalayacaktır.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
elinize emeğinize sağlık arkadaşlar güzel levro almışsınız daha bollarına rast gele.AlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: