Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul balik durumu
bu aksam ise gelirken agir kapi feneri ve sarayburnunda cok fazla olta atan vardi ama ne avladiklarini goremedim(trenden gorduklerim)galatada istavtir ve cok kefal vardi tekneden kefal surulerinin su ustunde gezdikleri gozukuyor.galatada cok fazla yaprak ceken vardi istavrit caparisine atliyorlar.besiktas iskelesinin yanindada cok kefal surusu gordum arnavutkoydede iyi istavrit cekiyolardi.dun gecede kopru cok guzel izmarit yapmis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:bu aksam ise gelirken agir kapi feneri ve sarayburnunda cok fazla olta atan vardi ama ne avladiklarini goremedim(trenden gorduklerim)galatada istavtir ve cok kefal vardi tekneden kefal surulerinin su ustunde gezdikleri gozukuyor.galatada cok fazla yaprak ceken vardi istavrit caparisine atliyorlar.besiktas iskelesinin yanindada cok kefal surusu gordum arnavutkoydede iyi istavrit cekiyolardi.dun gecede kopru cok guzel izmarit yapmis

bilgiler için teşekkürler ali,şu yapraklara çok üzülüyorum yazık.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bilgiler için teşekkürler ali,şu yapraklara çok üzülüyorum yazık.

abi yapraginda ayri bi guzelligi var ya insan onu kovaya almaya kiyamaz ama vapur saatini beklerken surekli konustugum balik tutan bi abi var onun yaninda 15 dakika durdum 3 tane o cekti sadece baskalarida cekiyodu suru halinde geziyo mubarek hayvanlar disardan bakinca bile gozukuyorlar
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
İstanbulda olsam izmarite takılırdımGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İstanbulda olsam izmarite takılırdımGulumse

klima yapildi abi yarin aksam yemli takim yapip pazar veya pazartesi gecesi bi deneme yapacam
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:klima yapildi abi yarin aksam yemli takim yapip pazar veya pazartesi gecesi bi deneme yapacam
Kafayıda arada sıfırlamak lazım,rasgele AliGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Kafayıda arada sıfırlamak lazım,rasgele AliGulumse

aynen abi baliga gittigimde hersey oltanin ucuna bagli balik vurdumu vurmadimi insan herseyi unutuyor is guc borc hic birsey aklina gelmiyoHappy
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:aynen abi baliga gittigimde hersey oltanin ucuna bagli balik vurdumu vurmadimi insan herseyi unutuyor is guc borc hic birsey aklina gelmiyoHappy

Abi yakında olsan ben de gelirdim yav. boğaza nereye gidicen ? izmarite mi gidicen ? biraz anlatsana belki geliriz bizde 2 arkadaş ?
Bul
yeniolta yazdı:Abi yakında olsan ben de gelirdim yav. boğaza nereye gidicen ? izmarite mi gidicen ? biraz anlatsana belki geliriz bizde 2 arkadaş ?

burhan ev zeytinburnunda oldugundan galata cazip geliyo bana ama bogaz tarafina baska gelecekler olursa bogaza dogruda gecebilirim
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:burhan ev zeytinburnunda oldugundan galata cazip geliyo bana ama bogaz tarafina baska gelecekler olursa bogaza dogruda gecebilirim

Ali abi çok uzak ya. Bide köprü trafiği dert oldu başımıza. Öyle güzel anlattın ki içim gitti valla.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmarada avlandığım ve bildiğim balık noktaları... BALIK and OZAN 34 13,549 27-10-2011, 23:17
Son Yorum: fzd0980
  marmara denizi balık tablosu sniper_riffle 6 6,395 27-07-2007, 13:40
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi