Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ağ yasağı
Arkadaşlar bu balıkçıların attığı ağlar hangi aylarda yasaklanıyor balığa gidiyoruz balık tutamıyoruzSnifsinf
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
cihan amatör için durum şu;
c) Kullanılacak serpme ağının, kapalı iken yerden yüksekliği 3 metreyi geçemez, göz açıklığı 28 mm.’den küçük olamaz.
ve bunu sadece yemlik av için kullanabiliyor.zaman kısıtlaması yok.
ticari için ise durumu çok iyi bilmiyorum ama 1 eylülde açılacak olan balık sezonundan sonra tüm ağları serbest olacak diye biliyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:cihan amatör için durum şu;
c) Kullanılacak serpme ağının, kapalı iken yerden yüksekliği 3 metreyi geçemez, göz açıklığı 28 mm.’den küçük olamaz.
ve bunu sadece yemlik av için kullanabiliyor.zaman kısıtlaması yok.
ticari için ise durumu çok iyi bilmiyorum ama 1 eylülde açılacak olan balık sezonundan sonra tüm ağları serbest olacak diye biliyorum.

Abi biz amatöre heryerde sınır var ben zaten ağ kullanmam sevmemde zaten bu balıkçıların ağları başa bela nereye gitsem çevrem ağlarla dolu depremler oluyor o Allahın taktiri ona bişey diyemeyiz bir yandan balıkçıların ağları balık kıyıya yaklaşamıyor yaklaşmaya kalksa bile balıkçıların ağlarına takılıyor
Bul
Cihan Deniz yazdı:Arkadaşlar bu balıkçıların attığı ağlar hangi aylarda yasaklanıyor balığa gidiyoruz balık tutamıyoruzSnifsinf
Tatlı suda durum nasıldır bilemem denizde oniki ay ağ atıyorlarHadiordan
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Tatlı suda durum nasıldır bilemem denizde oniki ay ağ atıyorlarHadiordan

Sağol Orhan abi
Bul
1 EYLÜL'de Özellikle Gırgır'cılar bayram yapıp endüstriyel katliama başlıyorlar. Biliyorsunuz AB'de 50 Metreden daha sığ suda gırgır çekemezlerken bizde 30 Metre. Şimdilerde ise bunu 18 METRE'ye çekmeye çalışıyorlar. Bakalm bakanlık bu katliama dur diyebilecekmi? Rolleyes
Bul
o kadar yatırıma bakalım balık bulabileceklermi bir kaç yıl içinde.isterlerse karayada atsınlar,yazık bu denizlerin nimetlerine.Mahcup
Bul
bence denizlerdeki kontrölleri kaldırırım nasıl olsa denetimi yapacak ekip yok vede çok masraflı gelin piyasada limitlere uymayan satılan balıkları toplayıp satanlarada ağır para cezaları uygulasalar toplanan balıklarıda halka dağıtsalar bu balıkçılar yönetmelik harici tuttuları balıkları kime satacaklar karada takibi çok rahat olur vatandaş daha duyarlıdır diye düşünüyorum.
Bul
Atsinlar atabildikleri kadar daha ilerleyen yillarda balik bulup atabileceklermi?
Bul
Cihan senin sorduğun kıyıdan uzatma ağ anladığım kadarı ile Wink onlara maalesef yasak yok Rolleyes ayrıca gitdiğin yerde ağ varsa balık var ağ yoksa balıkta yoktur çünki balığın olduğu her yere seriyorlar maalesef Rolleyes
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi