Cumartesi gecesi Erdem ben ve Ali soluğumuzu eşkina meramızda aldık. Sabaha kadar kendini bilmezler avımızı olumsuz etkilesede bu senenin en bereketli avını yaptık.
İğne: Mustad 496 No:1
Takım: 2 iğneli klasik dip
Yem: Canlı teke
Ruşan, tebriklerCam gibiler Maşallah. Afiyetle ve bereketle. Bu kendini bilmezler ne zaman aznlık olacak biz o zaman rahat edicez Maalesef her yerdeler sanki DAMPERLİ KAMYONLA boşaltıyorlar
ALTAYLI yazdı:Ruşan, tebriklerCam gibiler Maşallah. Afiyetle ve bereketle. Bu kendini bilmezler ne zaman aznlık olacak biz o zaman rahat edicez Maalesef her yerdeler sanki DAMPERLİ KAMYONLA boşaltıyorlar
Haklısın Ercan abi. Gecenin 2 buçuğunda 3 tane deniz bisikleti kiralamışlar. Her birinde abartısız 10 kişi var. Neler çektiklerini yazmıyorum bile.. Koca denizde tam önümüzü buldular. 7-8 metre önümüze yerleştiler. kafaları güzel oldukça anırmaların da dozu arttıkça arttı. Ayılmak için denize falan atlamalar. Sinir küpü olduk. Bunlardan kurtuluş yok mu, ne zaman kafamızı dinleyeceğiz Onlar biraz uzaklaşsa balık aldık.
Bu, ülkemiz için öylesine büyük bir sorun ki maalesef farkında bile değiller. Varolan eğitim anlayışı bizleri en az 30 sene geriye taşımış durumda. Cihan'ın ve Serkan'ın açtığı konularda da aynı sorunlarla karşı karşıyayız.Her yanımızı pislik sarmış